[B4 Competition] daily car
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Tak jak delik piszę co do ceny a rozstaw 5x130. Musze dystanse załatwić :mrgreen: Tylko chyba będzie z nimi mały problem hehe
Zdjęcia tym aparatem kiepskim w telefonie nie pokazują jak wyglądają naprawdę, na aucie powinno być fajnie Tylko nie wiem czy środek ruszać w tym sezonie czy dać sobie spokój na razie. Zobaczę.
------------------------------------------
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
Zdjęcia tym aparatem kiepskim w telefonie nie pokazują jak wyglądają naprawdę, na aucie powinno być fajnie Tylko nie wiem czy środek ruszać w tym sezonie czy dać sobie spokój na razie. Zobaczę.
------------------------------------------
Edycja:
Ehhh udany jestem, przepraszam Was Klubowicze, mój błąd, nie mam już zdjęć, usunąłem.
Mabrothrax.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- eSPe
- Forum Audi 80
- Imię: Sławek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.6 ABC
- Kontakt:
To tak jak u mnie.Mabrothrax pisze:a auto stoi na publicznym parkingu na osiedlu pełnym hujndajów i różnych takich
Ja też Z tym że mam normalne AC. :mrgreen:Dlatego ostatnio wykupiłem sobie miniAC w PZU i mam na 5 tys ubezpieczone auto od dziwacznych obcierek itd
Ostatnio stara emerytka mi zrobiła obcierkę na zderzaku. Oczywiście wszystkiego się wyparła a u niej jak chuk czerwony ślad na zderzaku. Życie. Właśnie szukam jakiegoś miejsca parkingowego pod wiatą czy coś. Wtedy przynajmniej wiadomo kto parkuje zawsze obok ciebie na co dzień.
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
- Mabrothrax
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Majster tokarz widzi jakiś problem i możliwe, że zakończymy współpracę. Widziałem oferty takich dystansów z UK od custom wheels ale kosztowały by o wiele za dużo. Więc jak tak dalej pójdzie to koła na allegro z powrotem heh. Nie zrobiłem odpowiedniego research'a i mam za swoje :->ATLAS pisze:Mabrothrax, faktycznie dobrze wyglądają te fake-splity. Cena czyni cuda, ale zobaczymy jak to siądzie na sedanie. Oby dystanse wyszły proste <ok>