B4 80 Cabrio by Cino
Cinek, gosciu ktory ma dlubac przy moim mial identyczne autko i zapewnil mnie ze jak poniose te koszta co wymienilem to bedzie zblizona moc, po wymianie walkow, planowaniu glowicy, robieniu calkowitego wydechu, nowa mapa w ECU, dolot powietrza i filterkiem, mysle ze te 200KM powinno byc. To tylko 26KM wiecej niz seria.
Ryniek_p - dzieki za dobre slowa
Zserty, pewnie pojade jeszcze do jednego mechanika u ktorego golfa dlubalem i bylem zawsze bardzo zadowolony, ktory mial juz dwie coupeje a teraz zakupil S2, w sumie to juz 3-cia coupeja
Marcinz, pewnie bede kupowal Azevy ale z wiekszym rantem ale dzieki za info, pozdrawiam
ps. w poniedzialek cos bede dzialal, wiec napisze co i jak.
Ryniek_p - dzieki za dobre slowa
Zserty, pewnie pojade jeszcze do jednego mechanika u ktorego golfa dlubalem i bylem zawsze bardzo zadowolony, ktory mial juz dwie coupeje a teraz zakupil S2, w sumie to juz 3-cia coupeja
Marcinz, pewnie bede kupowal Azevy ale z wiekszym rantem ale dzieki za info, pozdrawiam
ps. w poniedzialek cos bede dzialal, wiec napisze co i jak.
Audi Cabrio
Ładne ładne masz to Audi:)Ja niedługo odbiore swoje bo teraz jest u mechanika.Bo coś mi nierówno na obrotach sakacze przy motorze 2.6 V6.Wie ktoś może czym to jest spowodowane?Pozdrawiam