Asiowe Coupe :-) Sprzedane
Trochę nudno zrobiło się w temacie, więc uaktualniam co tam się podziało w qupie
Nie wiele co prawda ale zawsze coś
Wyleciała stara wykładzina i wpadło wygłuszenie wraz z czarną wykładziną i dywanikami
Wpadły również fotele skórzane
Kierownica, której tak długo wyczekiwałam, co prawda przydałoby się ją obszyć bo najlepsze czasy ma już za sobą ale to wszystko w swoim czasie
Centralny zamek założony przez Juga, gdyż znudziło mi się wsiadanie przez bagażnik
Światła tylne zmienione, jedno przepuszczało wodę, a drugie miało pajęczynkę
Nie wiele co prawda ale zawsze coś
Wyleciała stara wykładzina i wpadło wygłuszenie wraz z czarną wykładziną i dywanikami
Wpadły również fotele skórzane
Kierownica, której tak długo wyczekiwałam, co prawda przydałoby się ją obszyć bo najlepsze czasy ma już za sobą ale to wszystko w swoim czasie
Centralny zamek założony przez Juga, gdyż znudziło mi się wsiadanie przez bagażnik
Światła tylne zmienione, jedno przepuszczało wodę, a drugie miało pajęczynkę
- barto-team
- Forum Audi 80
- Kontakt:
-
- Audi 80 Klub
- Kontakt:
Zastosowałam filc poroso 12-15mm, kupiłam 4 szt i jeszcze mi zostało a układałam na przód 2 całe warstwy plus uzupełnienie miejsca gdzie nie było nawiewów. Dziwnie się teraz jeździ bo wysoko strasznie mam wykładzinę, ale mam nadzieję, że trochę się to uklepie i się przyzwyczaję, bo długo jeździłam bez wygłuszenia a później bez wykładziny podłogi, a tu nagle wygłuszenie ze 3-4 cm do tego wykładzina podłogi i dywaniki
- mayday2001
- Forum Audi 80
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Rafał
- Model: Audi 80 B1
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 6A