Italiano TDI sedan - SPRZEDANE
-
- Forum Audi 80
Ładne autko, z czasem ogarniesz to co masz do ogarnięcia, bo widać, że lubisz dłubać przy aucie.
Do do opon, jak przy 17 masz taką średnicę jak przy 15 to masz mniejsze opory toczenia, dlatego te 170 to taki normalny wynik, ale raczej niezły:) Mi ostatnio w DE 170 na 15 calach, ale to jeszcze luz był, ale ryzykować nie chciałem bo prawie 400km od domu:P
Dbaj o auto:)
Do do opon, jak przy 17 masz taką średnicę jak przy 15 to masz mniejsze opory toczenia, dlatego te 170 to taki normalny wynik, ale raczej niezły:) Mi ostatnio w DE 170 na 15 calach, ale to jeszcze luz był, ale ryzykować nie chciałem bo prawie 400km od domu:P
Dbaj o auto:)
2013-05-01
a tam na codzień po autobahnach się nie jezdzi
Wymieniony dziś olej i filtry oleju i powietrza.
Dodatkowo wymieniona krańcówka w drzwiach kierowcy. Zostało przejrzeć tylne.
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem światła w środku się zapalają po otwarciu drzwi pasażera jak w krańcówce jest tylko jeden przewód a drugiego nie ma??? przez mase jakoś idzie?
2013-05-05
Wczoraj z racji komunii brata zrobiłem polerkę masznową. Pasta G3 na mokro, papierek wodny 2000 i ogień. Mniejsze rysy zesżły ładnie jak np po magnesie od cb na klapie.
Pasuje listwy w zderzakach odnowić bo swoje przeszły. Przednie wiem że są ściągane a tylne?
a tam na codzień po autobahnach się nie jezdzi
Wymieniony dziś olej i filtry oleju i powietrza.
Dodatkowo wymieniona krańcówka w drzwiach kierowcy. Zostało przejrzeć tylne.
Może mi ktoś powiedzieć jakim cudem światła w środku się zapalają po otwarciu drzwi pasażera jak w krańcówce jest tylko jeden przewód a drugiego nie ma??? przez mase jakoś idzie?
2013-05-05
Wczoraj z racji komunii brata zrobiłem polerkę masznową. Pasta G3 na mokro, papierek wodny 2000 i ogień. Mniejsze rysy zesżły ładnie jak np po magnesie od cb na klapie.
Pasuje listwy w zderzakach odnowić bo swoje przeszły. Przednie wiem że są ściągane a tylne?
Audik dzielnie pokonuje kolejne km. Plany na przyszły miesiąc to zamontowanie modułu do centralnego na pilot i może parapety przód tył (mogę mieć za 80zł kpl - dobra cena?)
W sobotę wpadną nowe tulejki na wahacze. Reszta zawieszenia w bdb stanie na przeglądzie wyszła.
Do ogarnięcia lampka wewnętrzna bo nie świeci (wyrwany przycisk) oraz oświetlenie schowka
Podpiąłem się VAGiem i wyskakuje mi błąd i po skasowaniu powraca :
527 Czujnik temperatury kolektora dolotowego - G72 co to jest i jak to naprawić :?:
I parę fotek
W sobotę wpadną nowe tulejki na wahacze. Reszta zawieszenia w bdb stanie na przeglądzie wyszła.
Do ogarnięcia lampka wewnętrzna bo nie świeci (wyrwany przycisk) oraz oświetlenie schowka
Podpiąłem się VAGiem i wyskakuje mi błąd i po skasowaniu powraca :
527 Czujnik temperatury kolektora dolotowego - G72 co to jest i jak to naprawić :?:
I parę fotek
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
2013-05-27
tak myślałem, wyjąłem go, przeczyściłem ale na podpięcie vaga brakło czasu. co powiedzie na taki mod tylnych lamp żeby postojowe świeciły również np w tej części w klapie która jest zaślepiona (pierwsza "komora" z brzegu)? taki pseudo US albo tam gdzie są przeciwmgłowe np z lewej strony włożyć dwu-włóknową a z drugiej strony zwykła żeby słabo świeciły z postojem a przeciwmgłowe normalnie mocniej?
[ Dodano: 2013-06-01, 17:34 ]
Dziś wymienione tuleje wahaczy. stare były przyspawane :!: ale udało się ogarnąć
wpadła również nowa lampka do środka auta
2013-06-16
Czujnik temp kolektora dolotowego naprawiony,
Ostatnio również ustawiona zbieżność :lol:
Założony również sterownik do centralnego na pilot
Jak pójdę na urlop to zajmę się kosmetyką z zewnątrz
a teraz parę fotek z sesji
tak myślałem, wyjąłem go, przeczyściłem ale na podpięcie vaga brakło czasu. co powiedzie na taki mod tylnych lamp żeby postojowe świeciły również np w tej części w klapie która jest zaślepiona (pierwsza "komora" z brzegu)? taki pseudo US albo tam gdzie są przeciwmgłowe np z lewej strony włożyć dwu-włóknową a z drugiej strony zwykła żeby słabo świeciły z postojem a przeciwmgłowe normalnie mocniej?
[ Dodano: 2013-06-01, 17:34 ]
Dziś wymienione tuleje wahaczy. stare były przyspawane :!: ale udało się ogarnąć
wpadła również nowa lampka do środka auta
2013-06-16
Czujnik temp kolektora dolotowego naprawiony,
Ostatnio również ustawiona zbieżność :lol:
Założony również sterownik do centralnego na pilot
Jak pójdę na urlop to zajmę się kosmetyką z zewnątrz
a teraz parę fotek z sesji