Audi Coupe 8B 2.8 AAH
- mayday2001
- Forum Audi 80
z rozkoszą przyjmę drewienko na popielniczce u siebie . Mieniamy ?:):p myślałem że to 1DIN radyjko thx
Ostatnio zmieniony 23 lut 2013, 22:32 przez mayday2001, łącznie zmieniany 1 raz.
- mayday2001
- Forum Audi 80
- shellah
- Forum Audi 80
- Imię: Artur
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH+lpg
2 dni je##$@ia się ale wytargałem to ustrojstwo na wierzch.
Wymieniłem wszystkie tulejki- zdjęć nie mam bo upierdzielone łapy w smarach i nie łapałem za telefon.
Ale nie miałem poduszek skrzyni na ten dzień i czeka mnie ponowna zabawa.
W tym czasie urwałem szpilkę kolektora- coś mnie ruszyło żeby próbować ją odkręcić :mrgreen: i teraz sie trzyma na 2
Ukręciłem 3 śruby M12 do mocowania sanek-dokręcałem, dokręcałem i chyba trochę za mocno.
Robota w sumie prosta ale nie na moje nerwy...
W chwili obecnej auto się prezentuje tak:
Wymieniłem wszystkie tulejki- zdjęć nie mam bo upierdzielone łapy w smarach i nie łapałem za telefon.
Ale nie miałem poduszek skrzyni na ten dzień i czeka mnie ponowna zabawa.
W tym czasie urwałem szpilkę kolektora- coś mnie ruszyło żeby próbować ją odkręcić :mrgreen: i teraz sie trzyma na 2
Ukręciłem 3 śruby M12 do mocowania sanek-dokręcałem, dokręcałem i chyba trochę za mocno.
Robota w sumie prosta ale nie na moje nerwy...
W chwili obecnej auto się prezentuje tak:
- shellah
- Forum Audi 80
a po co?slugs pisze:wnetrze bedzie czarne jak mysli stalina. planujesz je jakos rozswietlic?
mam diody w lampkach i jako tako świeci-czytać się przy tym nie da ale wódkę pić owszem
jaaa... ale robiąc to pierszy raz nie bardzoduo pisze:a da się w kilka minut :mrgreen:
w sumie odkręcając 2 raz po to aby usunąć urwane szpilki i skręcając nie zajęło mi to więcej jak 2 godziny
Nie zapominajcie że przy aah są 2 poduchy skrzyni no i do jednej dostęp żeby odkręcić jest utrudiony przez kolektor wydechowy-musiałem przetrząsnąć cały garaż żeby znaleźć odpowiedni klucz oczkowy no i w dodatku trzeba było go ucinać.
czyyyli zeby coś naprawic coś trzeba było zepsuć :mrgreen: grunt, że ogranięteshellah pisze:a po co?slugs pisze:wnetrze bedzie czarne jak mysli stalina. planujesz je jakos rozswietlic?
mam diody w lampkach i jako tako świeci-czytać się przy tym nie da ale wódkę pić owszemjaaa... ale robiąc to pierszy raz nie bardzoduo pisze:a da się w kilka minut :mrgreen:
w sumie odkręcając 2 raz po to aby usunąć urwane szpilki i skręcając nie zajęło mi to więcej jak 2 godziny
Nie zapominajcie że przy aah są 2 poduchy skrzyni no i do jednej dostęp żeby odkręcić jest utrudiony przez kolektor wydechowy-musiałem przetrząsnąć cały garaż żeby znaleźć odpowiedni klucz oczkowy no i w dodatku trzeba było go ucinać.
rozswietlic w sensie jasne akcenty. ja mam ciemna podsufitke + kremowe plastiki, ale zeby sie to ze soba laczylo kupilem wszystkie lampki podsufitki siwe i suwaki z nich przelozylem do kremowych lampek. jest ciemno ale nie ponuro cale czarne wnetrze do mnie nie przemawia.
jak dla mnie super pomysl mual Maro w swojej coupe gdzie wypolerowal ringi dodatkowych zegarow.zrobilem tak samo i efekt jest swietny!
jak dla mnie super pomysl mual Maro w swojej coupe gdzie wypolerowal ringi dodatkowych zegarow.zrobilem tak samo i efekt jest swietny!
- shellah
- Forum Audi 80
slugs, też chciałbym ringi ale po lifcie już ich niestety nie ma bo zegary są na wspólnej płytce.
Jeśli chodzi o jasne akcenty to jak narazie rączki pozostaną siwe ale reszta plastików do oklejenia skajem.
ps. potrzebuje 4 metalowe spinki do wierzchniej obudowy silnika (te co idą w stelaż przykręcany do listwy wtryskowej) z obudowy wychodzą takie niby śrubki które przy jej założeniu przekręca się i skakują w te właśnie spinki.
duo, zapomniałem się zapytać na majóvwce czy nie masz czegoś takiego?
Jeśli chodzi o jasne akcenty to jak narazie rączki pozostaną siwe ale reszta plastików do oklejenia skajem.
ps. potrzebuje 4 metalowe spinki do wierzchniej obudowy silnika (te co idą w stelaż przykręcany do listwy wtryskowej) z obudowy wychodzą takie niby śrubki które przy jej założeniu przekręca się i skakują w te właśnie spinki.
duo, zapomniałem się zapytać na majóvwce czy nie masz czegoś takiego?
tez tak mialem juz spoory czas temu. zajebjaszc zy kontrast :mrgreen:slugs pisze:ak dla mnie super pomysl mual Maro w swojej coupe gdzie wypolerowal ringi dodatkowych zegarow.zrobilem tak samo i efekt jest swietny!
ja tam np u siebie wszystko na czarno skladam 8-)
trzeba przetestowac Panieshellah pisze:mam diody w lampkach i jako tako świeci-czytać się przy tym nie da ale wódkę pić owszem