Audi 80 B4 Czarne AaBeTe
- jacek199315
- Forum Audi 80
Re: Audi 80 B4 Czarne AaBeTe
Fajne autko, dbaj o nie.
CGT to właśnie krótka skrzynia.Chillout pisze:skrzynia - CGT (dłuższe przełożenia od innych występujących w ABT)
Re: Audi 80 B4 Czarne AaBeTe
Dokładnie miałem wcześniej napisać w braciaka sedanie ABT taka siedzi <ok>tomek83 pisze:Fajne autko, dbaj o nie.
CGT to właśnie krótka skrzynia.Chillout pisze:skrzynia - CGT (dłuższe przełożenia od innych występujących w ABT)
u mnie nie ma 3tysi na 5 tym biegu cos koło ale nie pełne napewno .
No własnie nie wiedziałem jak z tą skrzynią jest przeołożenia porównywałem z tego forum :mrgreen: czyli im wieksza "liczba" tym krótsze tak ? :mrgreen:
EDIT
a dokładniej 2800 obrotów przy 100km/h sprawdzone przed 5 minutami :mrgreen:
No własnie nie wiedziałem jak z tą skrzynią jest przeołożenia porównywałem z tego forum :mrgreen: czyli im wieksza "liczba" tym krótsze tak ? :mrgreen:
EDIT
a dokładniej 2800 obrotów przy 100km/h sprawdzone przed 5 minutami :mrgreen:
Naprawdę fajna audiczka :mrgreen: ciekawy pomysł na felgi, ja planuje pomalować u siebie tylko nie wiem jak by się czarne prezentowały na moim zieleniaku (Z6U). Mam też okazje dorwać całkiem fajne 17" ale obawiam się że przy oryginalnym zawiasie może to słabo wyglądać a komfort jazdy będzie jak na wozie drabiniastym
do zielonego ja bym władował jednak białe lub pozostawił ori moze odnowił raczej to bardziej pasuje wg oczywiscie mojego zdania :mrgreen: a 17 przy oryginalnym zawiasie to jak taki mały "allroad" wysoko i twardo - szybciej by ci tylko wytłukło zawieche ori ładuj lekką glebę i 17 ale uwierz ze wtedy to skała bedzie <ok> dla mnie nie wiecej jak 16" przy -40/40 :lol:
Właśnie dlatego je sprzedałem Co prawda ich nie zakładałem na swój, ale jeździłem kolegi 80'tką z takimi samymi sprężynami :mrgreen: Ty kupiłeś sprężyny a juba amortyzatoryChillout pisze:a własnie twoje springi to skała :mrgreen: panie jak na tym zacząłem jezdzić to nic wiecej jak 16" bo jebitnie twardo :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 06 cze 2013, 23:56 przez Kamuś, łącznie zmieniany 1 raz.