Audi B3 1.8 1988 r . - Koniec Histori :(
za 100 już wyrwiesz razem z półka jak dobrze poszukasz, montaż banalny bo wymieniasz tylko cała półkę i do słupków przykręcasz zaczepy rolety. Roleta chowa się w półkę, chociaż widziałem też na półce ale to już raczej tylko w b4Lolek pisze:Ciekawi mi ten fant jak tylnia roleta szyby Ile za nia dales???? Trudno w montazu jest ??? Ona jest chowana w polke czy jest nad polka???
I kolejne prace przy niunce 
Byly dwa zasadnicze problemy.. piszczal brzeczek przy okolo 2.5 tys.. cisnienei bylo ok wiec przyczyny byla jedna.. czunik... wymieniony i jest cisza <ok> <ok>

Drugi problem.. nie pokazywalo mi temp na liczniku.. problem chyba nie rozwiazany od roku i w koncu dzisiaj ruszyl
a przyczyna ? odkrecona malutka srubka przy liczniku.. ; d

I jako ze chlodnica ma juz swoje lata postanowilem ja wymienic.. dojdzie jutro wiec jutro wstawie zdjecia.. przy okazj odnowie wentylator i ta blaszke trzymajaca wentylator

Chlodnica.. zamontowana , dziala
Tak wyglada chlodnica ;]

Odmaowana obudowa

Umyty zbiorniczek

Chlodnica zlozona na sucho..

A tutaj juz na aucie
[ Dodano: 2013-09-10, 23:12 ]
I cale autko idzie do malowania

Byly dwa zasadnicze problemy.. piszczal brzeczek przy okolo 2.5 tys.. cisnienei bylo ok wiec przyczyny byla jedna.. czunik... wymieniony i jest cisza <ok> <ok>
Drugi problem.. nie pokazywalo mi temp na liczniku.. problem chyba nie rozwiazany od roku i w koncu dzisiaj ruszyl

I jako ze chlodnica ma juz swoje lata postanowilem ja wymienic.. dojdzie jutro wiec jutro wstawie zdjecia.. przy okazj odnowie wentylator i ta blaszke trzymajaca wentylator

Chlodnica.. zamontowana , dziala

Tak wyglada chlodnica ;]
Odmaowana obudowa

Umyty zbiorniczek

Chlodnica zlozona na sucho..

A tutaj juz na aucie

[ Dodano: 2013-09-10, 23:12 ]
I cale autko idzie do malowania