Audi b4 Cabriolet SPRZEDANA!!
Lampy ogolnie kupiłem dość tanio około 400 zł A co do górnych mocowań to też myśle je ściąć zeby zejść ciut niżej
[ Dodano: 2013-06-22, 21:21 ]
US + custom tablica rejestracyjna + home made blenda pod US
Fota odrazu po robocie więc jest brudno i jeszcze nieskonczone, pospawać i pomalować blende i będzie git
[ Dodano: 2013-06-22, 21:21 ]
US + custom tablica rejestracyjna + home made blenda pod US
Fota odrazu po robocie więc jest brudno i jeszcze nieskonczone, pospawać i pomalować blende i będzie git
Wracaj szybciutko na zmywak bo tam twoje miejsceRoute 66 pisze:oj widze,ze pazdzierz sie sypie-no coz,to nie byla kwiesta czy,lecz kiedy.Nawet jak ogarnisz ja mechanicznie,w co watpie,to zawsze bedzie nieciekawie wygladac-najwazniejsze,ze tobie sie podoba.Powodzenia w reanimacji zycze i trzymam kciuki <ok>
[ Dodano: 2013-07-04, 20:50 ]
Małe przymiarki
-
- Forum Audi 80
Dorianek, burak jesteś tyle ci powiem i nie umiesz sie liczyc z krytyka innych. Myslisz ze tylko ochy i achy beda wszyscy pisac? No coz jesli tak to milej masturbacji.Dorianek pisze:Route 66 napisał/a:
oj widze,ze pazdzierz sie sypie-no coz,to nie byla kwiesta czy,lecz kiedy.Nawet jak ogarnisz ja mechanicznie,w co watpie,to zawsze bedzie nieciekawie wygladac-najwazniejsze,ze tobie sie podoba.Powodzenia w reanimacji zycze i trzymam kciuki
Wracaj szybciutko na zmywak bo tam twoje miejsce