Audi B4 cabrio by Meir koniec historii
głośniczek to dokładnie Focal 25A1 a napędzany jest po przez mostek na wzmaku Harman Kardon CA470 pozostałe kanały zasilają 16 w drzwiach z helixa i 10 i tweetery w desce też z helixa. Całym tym bajzlem steruje Clarion aktualnie jestem na etapie zabudowy bagażnika a raczej jej projektowania
[ Dodano: 2013-05-30, 21:24 ]
no i do auta wpadł moduł DRL taki powiew świeżości w starym aucie
[ Dodano: 2013-05-30, 21:24 ]
no i do auta wpadł moduł DRL taki powiew świeżości w starym aucie
heh widzę że wieści szybko się rozchodzą.
Auto dostało dzwonka konkretnie sprawdziłem czy da się przejechać pod dość wysoką Fiestą i jak się okazało jednak musze jeszcze obniżyć auto bo jak się okazało nie jest tak niski. Ofiarą padł zderzak , lampy i maska . Ładnie spisane oświadczenie nie zdążyłem się doturlać do garażu i dopadł mnie grad. Tak tak to jeden z tych dni w których człowiek nie powinien wychodzić z domu. Aktualnie czekam na info w sprawie tajli i składamy od nowa.
Auto dostało dzwonka konkretnie sprawdziłem czy da się przejechać pod dość wysoką Fiestą i jak się okazało jednak musze jeszcze obniżyć auto bo jak się okazało nie jest tak niski. Ofiarą padł zderzak , lampy i maska . Ładnie spisane oświadczenie nie zdążyłem się doturlać do garażu i dopadł mnie grad. Tak tak to jeden z tych dni w których człowiek nie powinien wychodzić z domu. Aktualnie czekam na info w sprawie tajli i składamy od nowa.
- AudiLaziska
- Forum Audi 80
Jestem z Toba w takich chwilach jak ta. Jak masz krzywy pas gorny to mam taki w calosci jak cos. W sobote bedziesz na garazu bo jak bede wracal z tajlami do siebie to bede przez Twoja wioske przejezdzial.
Ostatnio zmieniony 14 cze 2013, 09:12 przez !StaSiu, łącznie zmieniany 1 raz.