Italiano TDI sedan - SPRZEDANE
orsa_83, to dawaj wcześniej znać
Nie mogę posadzić bo drogi na południu nie wszystkie są idealne. a w b3 to byle "policjant" i darłem spodem
Gdzieś mam resztki czerwonej folii to idę modzić światła
[ Dodano: 2013-06-29, 17:06 ]
I oto colour edition na szybko widać że prawa lampa jest ciemniejsza. Idzie do wymiany bo jest popękana.
W zeszłą sobotę zrobiłem trasę 500km i audik śmiga fajnie. Znów max co poszedł to 170. Muszę sprawdzić IC czy jest szczelny.
Poza tym przy 4 osobach i często bucie w podłodze 130-140 spalił jakieś 5,7l. <ok>
Nie mogę posadzić bo drogi na południu nie wszystkie są idealne. a w b3 to byle "policjant" i darłem spodem
Gdzieś mam resztki czerwonej folii to idę modzić światła
[ Dodano: 2013-06-29, 17:06 ]
I oto colour edition na szybko widać że prawa lampa jest ciemniejsza. Idzie do wymiany bo jest popękana.
W zeszłą sobotę zrobiłem trasę 500km i audik śmiga fajnie. Znów max co poszedł to 170. Muszę sprawdzić IC czy jest szczelny.
Poza tym przy 4 osobach i często bucie w podłodze 130-140 spalił jakieś 5,7l. <ok>
Dziś zaślepiony egr i dorobiony króciec pod wskaźnik boost który był urwany.
Zamontowany również sam wskaźnik w lewa kratkę nawiewu bo tak mi się bardziej podoba (została mi po b3) oraz przymiarka lotki. Po umyciu auta i po pomalowaniu listw w zderzakach czarna mogła by pasować
Tutaj jest moje pytanie jak ja przymocować bo wiercić dziur nie chce;/
[ Dodano: 2013-07-18, 21:40 ]
Turbina ładuje mi ok 0.9bara a u kumpla 0.6-0.7
Czy możliwe jest żeby fabrycznie nie była zamontowana osłona górna silnika z wygłuszeniem? dorwałem ostatnio za śmieszne pieniądze osłonę a tu nie pasuje, wąż paliwowy nie puszcza
2013-08-10
Zakupiłem wczoraj następujące części:
-kompletny rozrząd
-pompa wody
-termostat
-włącznik wentylatora chłodnicy
-płyn chłodniczy
W piątek auto idzie do mechanika. Wszystko zrobił bym sam ale rozrządu nie chcę ruszać a że cena dobra to wszystko mi to wymieni.
Dziś zrobiłem podświetlane klamki narazie tył. Założyłem również nowe (uniwersalne) krańcówki tylnych drzwi. Już wszystkie lampki świecą kiedy powinny
foto później
Mam 2 tygodnie wolnego tak że będę działał przy audiku
Zamontowany również sam wskaźnik w lewa kratkę nawiewu bo tak mi się bardziej podoba (została mi po b3) oraz przymiarka lotki. Po umyciu auta i po pomalowaniu listw w zderzakach czarna mogła by pasować
Tutaj jest moje pytanie jak ja przymocować bo wiercić dziur nie chce;/
[ Dodano: 2013-07-18, 21:40 ]
Turbina ładuje mi ok 0.9bara a u kumpla 0.6-0.7
Czy możliwe jest żeby fabrycznie nie była zamontowana osłona górna silnika z wygłuszeniem? dorwałem ostatnio za śmieszne pieniądze osłonę a tu nie pasuje, wąż paliwowy nie puszcza
2013-08-10
Zakupiłem wczoraj następujące części:
-kompletny rozrząd
-pompa wody
-termostat
-włącznik wentylatora chłodnicy
-płyn chłodniczy
W piątek auto idzie do mechanika. Wszystko zrobił bym sam ale rozrządu nie chcę ruszać a że cena dobra to wszystko mi to wymieni.
Dziś zrobiłem podświetlane klamki narazie tył. Założyłem również nowe (uniwersalne) krańcówki tylnych drzwi. Już wszystkie lampki świecą kiedy powinny
foto później
Mam 2 tygodnie wolnego tak że będę działał przy audiku
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
O kurczę jak ja mało jeszcze wiemKrzysiek 84 pisze:zależy jakie masz zasilanie na pompie. przy tym nie założysz.
[url=http://images63.fotosik.pl/61/1beb356b2583d4aemed.jpg]Obrazek[/URL]
A tu już tak
[url=http://images64.fotosik.pl/61/56ec0083366aae0emed.jpg]Obrazek[/URL]
- Ganimadeus
- Forum Audi 80
- Krzysiek 84
- Junior Admin
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z