[B4 AAZ]Audiczka by Przemo Str.47 troszke "carbonu"
[B4 AAZ]Audiczka by Przemo Str.47 troszke "carbonu"
Wszyscy pokazują swoje audiczki to i ja zaprezentuje . Audi jest z 1993r ma nalatane 250tys (raczej kręcony ) Silniczek 1.9TD 75KM, nie jest jakiś szatan ale starczy . Na wyposażeniu:
-2x el. szyby
-el. lusterka
-4x głośniki pioneera
no i to chyba wszystko z "wypasów" <mikolaj>
W planach jest:
-dymione kierunki i czarne ramki
-radyjko
-usunąć spoiler
-dokładka do zderzaka
W audiczce jest pare rzeczy do roboty m.in. zmienić uszczelkę pod pokrywą zaworów. Mam też problem z regulacją oparcia, pokrętło przekręca sie kawałek i dalej blokuje, czego to może być wina? Pare fotek
Zapraszam do komentowania i dawania propozycji odnośnie zmian
2013-06-27:
Mała rzecz a cieszy . Wypolerowana końcówka
2013-07-03
Jest i smoked front na pokładzie
Przy okazji pokusiłem się by przyciemnić światła wsteczne:
Wpadło też radyjko, tuba i wzmak:
2013-07-08:
grill FK
2013-08-03:
montaż parapetów, czerwone podświetlenie zegarów i drugie przeciwmgłowe
2013-08-07:
No i mamy parapety na pokładzie
Obrotek od Sagema
I małe modzenie maskownic głośników
2013-08-09:
tak to teraz świeci
2013-08-17:
Dziś postanowiłem zająć się hakiem . Wyczyściłem cała belkę oraz hak i odmalowałem śruby nowe i nowe gniazdo bo stare już nie działało . Przy okazji pomalowałem stalufelgi . A z nie do końca udanych modów to wywaliłem znaczki z klapy jedynie zostawiłem OOOO. Czemu nie do końca udany? Bo ze znaczkami zszedł trochę bezbarwny . Jutro będą foty bo dziś za ciemno było by pstrykać .
2013-09-07:
są i borbety
2013-09-14:
Dziś ostre modzenie Zegary prawie podłączone, jeszcze plus pod stacyjkę i czujniki. Foto z zabawy w kablach :lol:
efekt wieczorem
I wpakowałem zapalarę w tunel
Pare fotek jak to świeci :mrgreen:
kierownica czeka na montaż
2013-09-19:
Aktualne foto:
2013-09-22:
Montaż kierownicy ostatni polift :
-2x el. szyby
-el. lusterka
-4x głośniki pioneera
no i to chyba wszystko z "wypasów" <mikolaj>
W planach jest:
-dymione kierunki i czarne ramki
-radyjko
-usunąć spoiler
-dokładka do zderzaka
W audiczce jest pare rzeczy do roboty m.in. zmienić uszczelkę pod pokrywą zaworów. Mam też problem z regulacją oparcia, pokrętło przekręca sie kawałek i dalej blokuje, czego to może być wina? Pare fotek
Zapraszam do komentowania i dawania propozycji odnośnie zmian
2013-06-27:
Mała rzecz a cieszy . Wypolerowana końcówka
2013-07-03
Jest i smoked front na pokładzie
Przy okazji pokusiłem się by przyciemnić światła wsteczne:
Wpadło też radyjko, tuba i wzmak:
2013-07-08:
grill FK
2013-08-03:
montaż parapetów, czerwone podświetlenie zegarów i drugie przeciwmgłowe
2013-08-07:
No i mamy parapety na pokładzie
Obrotek od Sagema
I małe modzenie maskownic głośników
2013-08-09:
tak to teraz świeci
2013-08-17:
Dziś postanowiłem zająć się hakiem . Wyczyściłem cała belkę oraz hak i odmalowałem śruby nowe i nowe gniazdo bo stare już nie działało . Przy okazji pomalowałem stalufelgi . A z nie do końca udanych modów to wywaliłem znaczki z klapy jedynie zostawiłem OOOO. Czemu nie do końca udany? Bo ze znaczkami zszedł trochę bezbarwny . Jutro będą foty bo dziś za ciemno było by pstrykać .
2013-09-07:
są i borbety
2013-09-14:
Dziś ostre modzenie Zegary prawie podłączone, jeszcze plus pod stacyjkę i czujniki. Foto z zabawy w kablach :lol:
efekt wieczorem
I wpakowałem zapalarę w tunel
Pare fotek jak to świeci :mrgreen:
kierownica czeka na montaż
2013-09-19:
Aktualne foto:
2013-09-22:
Montaż kierownicy ostatni polift :
Ostatnio zmieniony 24 cze 2014, 18:51 przez Przemo95, łącznie zmieniany 17 razy.
Pierwszy !!
ladna i silnikiem jak w moim bylym golfie, mozna z nim pomodzic tylko musisz poczytac i bedzie ok <ok>
spoiler nie pasi za bardzo, ale za to jakies ladne kolo by wpadlo to by byla bajunia, moze tez montaz przeciwmglowych?
ogolnnie to duzo by mozna bylo pisac co zmieniac, popatrz na niunie chlopakow i sam zobacz co ci sie podoba.
bezawaryjnosci
ladna i silnikiem jak w moim bylym golfie, mozna z nim pomodzic tylko musisz poczytac i bedzie ok <ok>
spoiler nie pasi za bardzo, ale za to jakies ladne kolo by wpadlo to by byla bajunia, moze tez montaz przeciwmglowych?
ogolnnie to duzo by mozna bylo pisac co zmieniac, popatrz na niunie chlopakow i sam zobacz co ci sie podoba.
bezawaryjnosci