pokaż później efekty jak ci to ręcznie wyszło bo zęby tak duże auto zrobić to się namachasz trochę :lol: też swoje chciałem robić ręcznie ale doszedłem do wniosku że kupie maszynę i wtedy zacznę działać..Ale powodzenia... <ok>
A auto masz naprawdę godne uwagi...robi wrażenie nie powiem pozdrawiam
Wszystkie zdjęcia z tego sezonu są już po polerce tylko słaby aparat i różnicy nie widac ale jakaś tam jest.Ja też planuje zakup dobrej maszyny i całego osprzętu past padów itd.
Jakiś czas temu do auta zostały zakupione kolejne kosmetyki :lol:
[center][/center]
Pianownica Epoca 2l,piana aktywna ValetPro Snow Foam Neutral PH,Meguiars Glass Cleaner,Meguiars Endurance i jeszcze pare mikrofibr i aplikatorów.
Oraz zostało wymienione: tarcze i klocki,kable zapłonowe,filtr powietrza i filtr oleju a wszystko to na podzespołach Bosch'a oraz świece NGK i oczywiście olej Valvoline 10W60 VR1 Racing.
[center][/center]
A za jakiś czas wpada wydech przelotowy z kwasówki od MGmotorsport <ok>
Fajny avancior.
W pakiecie zderzaków i przy braku relingów wygląda jak prawdziwa eSka.
Fajnie pasują te fele pomimo że nie przepadam za czarnymi kołami.
Skoro pasowały do górnika compi to i tutaj nie było wyjścia - musiały pasować.
Fajny samochodzik i świetnie wyposażony. Będę obserwował bo zapowiada się ciekawie.
Dziękuje za bardzo miło słowa Staram się dbać jak najlepiej potrafie o auto.A co do Meguiars'a do szyb to naprawde teraz wiem co to czysta szyba.Świetnie kropelkuje raz jechalem w deszczu i przy 70 km/h zaczyna świetnie odprowadzać wode że nie trzeba używać wycieraczek.Do tego jeszcze polecam mikrofibre LIQUID'a specjalną do szkła widoczną na zdjęciu.
Narazie o tym nie myśle bo wydech pochłonie troche pieniędzy :roll: Jest już plan na następny sezon ale wszystko kwestia dostępności części i ich kupno.