Moje B3
Moje B3
Witam, chciałem zaprezentować moja Audiczke B3, 1.6 cm 61 kw 1991 rocznik - ostatni wypust B3. kupiłem go tydzień temu, więc jeszcze nic w nim nie zmieniałem z czasem oczywiscie bedzie inaczej wyglądała ale na chwile obecną uwazam ze i tak jest piękna. wspomaganie , centralny , śliczna tapicerka utrzymana w znakomitym stanie , stan techniczny hm.. nie ma sie do czego przyczepić byłem w szoku jak ją sprawdzałem czekam na opinie, co ewentualnie mozna z nią zrobić zeby sie lepiej prezentowała .. albo co zmienić itd
zdjęcia zamieszczone są na : www.mixer85.fotosik.pl
zdjęcia zamieszczone są na : www.mixer85.fotosik.pl
Podziele sie tym co mi o mojej niuni powiedzieli :
jakieś fajne alufelgi dać, blenda na tył, jak masz kasę to glebę zrobić ok -40/40 aby elegancko wygladala to nie dodawaj żadnych spolierów ( zeby nie wygladała jak po wies tuningu ), btw ładna już jest teraz tylko ja nieco upiększyć bo nie wolno przesadzać coza dużo to nie zdrowo ;p
jakieś fajne alufelgi dać, blenda na tył, jak masz kasę to glebę zrobić ok -40/40 aby elegancko wygladala to nie dodawaj żadnych spolierów ( zeby nie wygladała jak po wies tuningu ), btw ładna już jest teraz tylko ja nieco upiększyć bo nie wolno przesadzać coza dużo to nie zdrowo ;p
Fajniutki egzemplerz ci się trafił, i widac że bardzo zadbana
Co do modów, to felunek to podstawa dobrego wyglądu każdego auta, i proponuję 15 lub 16-stki z jakimś rantem <ok>
Zamaina kierunków na białe.
Tylne światła z Avanta lub z 90-siatki.
Jakaś mała gleba i na tym wysarczy. I jeszcze jakaś delikatna końcóweczka na tłumik. A na sam koniec klubowa naklejka :mrgreen:
I masz autko wymodzone ze smakiem i dobrym klubowym guście
Zapomniałem jeszcze o wtsawieniu obrotomieza i ringów na zegary.
Co do modów, to felunek to podstawa dobrego wyglądu każdego auta, i proponuję 15 lub 16-stki z jakimś rantem <ok>
Zamaina kierunków na białe.
Tylne światła z Avanta lub z 90-siatki.
Jakaś mała gleba i na tym wysarczy. I jeszcze jakaś delikatna końcóweczka na tłumik. A na sam koniec klubowa naklejka :mrgreen:
I masz autko wymodzone ze smakiem i dobrym klubowym guście
Zapomniałem jeszcze o wtsawieniu obrotomieza i ringów na zegary.
końcóweczka tłumika juz jest;) .. co do blendy obnizenia i alusków z rantem- wszystko bedzie . kase mam odlozoną bo chcialem kupić b4, ale były same klamoty. narazie zakupiłęm radio Alpine CDE - 9871R , dobre głośniczki są .. więc muzyczka pierwsza klasa. nie inwestuje w tube itp bo to jest samochod weekendowy, cały tydzień jezdze bo kierowcom jestem. moge zapewnić ze "wiejski tuning" to nie bedzie , podkreśle wszystkie piękne elementy :lol:
Super ładna sztuka , kolor-cud
a więc tak :
1 - Na zimę oryginalne kołpaki audi B3 !!! żadne inne
2 - Doły zderzaków malnij w kolor karoserji
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... c80c8.html
co do kierunków to mi się podobają bo mają kolor zbliżony do nadwozia
to co poprzednicy nie przywal końcówki gróbości "RYNNY" na wydech tylko delikatny chrom z ostrą krawędzią
Powodzenia
a więc tak :
1 - Na zimę oryginalne kołpaki audi B3 !!! żadne inne
2 - Doły zderzaków malnij w kolor karoserji
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... c80c8.html
co do kierunków to mi się podobają bo mają kolor zbliżony do nadwozia
to co poprzednicy nie przywal końcówki gróbości "RYNNY" na wydech tylko delikatny chrom z ostrą krawędzią
Powodzenia
-
- Forum Audi 80