[Audi Cabrio] cabrio w babskich rękach :)
Szerokości, bezaawaryjności i powodzenia w planach
a wlepkę możesz dostać
https://audi80.pl/oddam-naklejka-klu ... t78943.htm
a wlepkę możesz dostać
https://audi80.pl/oddam-naklejka-klu ... t78943.htm
Zobaczy się
[ Dodano: 2013-05-01, 20:11 ]
A zarzucę jeszcze jedno foto :]
Na montaż czekają jeszcze obramówki pokręteł ;]
[ Dodano: 2013-06-23, 18:45 ]
trochę newsów. 12 maja po rozpoczęciu sezonu w Wilczych Laskach wracając do domu zdarzyło mi się małe ała, nie z mojej winy, ale to już mniej istotne.
Adzia obecnie od 13 maja ciągle stoi w warsztacie i czeka. pomyślałam że wypadek to poniekąd okazja do małych zmian. więc tak: Autko dostało już klapę od bagażnika i tylny zderzak FL oraz lampy tylne boczne, no i najważniejsze, idzie do nas blenda US. czeka nas malowanko i klepanie błotników a przy okazji wyciąganie (delikatne). Są duże plany i powoli się realizują. Będę wrzucać jakieś foty jak Adzix wróci... Trzymajcie kciuku!
[ Dodano: 2013-05-01, 20:11 ]
A zarzucę jeszcze jedno foto :]
Na montaż czekają jeszcze obramówki pokręteł ;]
[ Dodano: 2013-06-23, 18:45 ]
trochę newsów. 12 maja po rozpoczęciu sezonu w Wilczych Laskach wracając do domu zdarzyło mi się małe ała, nie z mojej winy, ale to już mniej istotne.
Adzia obecnie od 13 maja ciągle stoi w warsztacie i czeka. pomyślałam że wypadek to poniekąd okazja do małych zmian. więc tak: Autko dostało już klapę od bagażnika i tylny zderzak FL oraz lampy tylne boczne, no i najważniejsze, idzie do nas blenda US. czeka nas malowanko i klepanie błotników a przy okazji wyciąganie (delikatne). Są duże plany i powoli się realizują. Będę wrzucać jakieś foty jak Adzix wróci... Trzymajcie kciuku!
Ostatnio zmieniony 04 maja 2013, 19:29 przez cougar94, łącznie zmieniany 1 raz.
sympatyczne autko,i widac trafilo w dobre rece.Ciesze sie,tym bardziej,ze to kobieta dlubie,a takich wiecej nam trzeba <ok> .No i zacnie,ze z moich rodzimych regionow :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Nie jestem fanem srebrnego koloru,ale u Ciebie jakos wyglada super-czy to kobieca aura? :?: Pozdrawiam i powodzonka sasiadko :mrgreen:
no poprzedni właściciel zbytnio o nie nie dbał, więc ja to muszę doprowadzić do porządku. nie chciałam srebrnego auta a tu wyszło jak wyszło, nie wiem dlaczego jakoś to wygląda, może dlatego że to 80 cabrio a pasję trzeba mieć póki co autko (a w sumie jego tył) w przyszłym tygodniu idzie do malowania a ja czekam z utęsknieniem
- masterdisco
- Forum Audi 80