Stare dobre czasy.
Stare dobre czasy.
Dzisiaj ze znajomymi siedząc przy piwku słuchaliśmy starego dżemu i wspominaliśmy dawne czasy, wtedy nie było komputerów, facebooka, naszej klasy i innego gówna. Cocacola miała swój niepowtarzalny smak, najlepsza była gra w kapsle i mecze blokowe. Ale wtedy było zajebiście.
Oranżada z woreczka albo woda z saturatora, ehh. <bylo> super.
Oranżada z woreczka albo woda z saturatora, ehh. <bylo> super.
- goldi j51
- Forum Audi 80

- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
a teraz żwirek sypia z muchomorkiem :mrgreen: no i nie zapominajcie o słoneczniku sypanym w lejek jeszcze gorącym oręzada w woreczkach ale w tedy mieliśmy jakąś pasje bawiliśmy sie w chowanego berka chodziłem na ryby co dzień a teraz mój młody ma 19 lat i co dzień do 12 w nocy przed kompem fecebook i inne gówna Miałem 12-13 lat to juz z bratem skrzynie biegów z zastawy 1100 wyjmowałęm a teraz nic nie interesuje.Naprawiam auta to co potrafie piorę samochody dywany i zapierdalam w pracy. Ta młodzież to brak słow
- IC69
- Przyjaciele

- Imię: Irek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant quattro
- Silnik: 2.8 AAH
Jarek, ale ta młodzież taka się nie rodzi, oni zostali tak wychowani, więc pretensje możemy mieć sami do siebie. Poza tym, teraz mamy zupełnie inne czasy niż te nasze młodzieńcze i trudno wymagać od dzieciaków aby się uwsteczniali. Zgadza się, że często przesadzają z tym przesiadywaniem w wirtualnym świecie, ale w tym również upatruje winę rodzicielskiej uległości.goldi j51 pisze:Ta młodzież to brak słow
Boś kompa nie miał i FIFY na dysku. :mrgreen:PieterB pisze:ja każdą wolną chwilę spędzałem na boisku grając w piłkę
- Kokolino
- Forum Audi 80

- Imię: Radomir
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
u mnie gdzieś do tej pory jest jeszcze nie dawno waliłem z puszki tylko sliny mi później brakło :lol:a i karbid był na porządku dziennym
oranżada z woreczka faktycznie byla dobra ale nie przebiła oranżady z buteli z takim zamykaniem wieloktrotnym, a gumy "Donaldy" i "Bolka i Lolka" pamiętacie ?
Ja to njamilej wspominam jak przyszła sobota pod wieczór i niedziela i cała paczką na rowerach po lasach śmigaliśmy, ryby łowiliśmy i wiele innych fajnych rzeczy się robiło.
Ech to były czasy
- Motostacja pl
- Forum Audi 80

- Imię: Motostacja PL
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt: