nie wierze póki nie zobacze nie słyszałem o czymś takim w cabrio jak S-line i springi -20mm podejrzewam że sciema poprzedniego właściciela z tymi springami. Jeśli się myle poprawcie mniecougar94 pisze:adzia sradzia dalej u blacharza, czeka na blende US, która idzie z Dortmundu. klapa zderzak i lampy boczne są zamontowane, jest pomalowana, tylko czeka na tą blende... zdjecia innym razem ;] a co do s-line to nie tylko znaczek ale np -20mm w porównaniu do cario nie "s"
[Audi Cabrio] cabrio w babskich rękach :)
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
to polska, tu się z betoniarki beton leje na auto godzine szlifuje, 30 minut maluje i gotowe, prawie jak nowe, nigdy nie bite <ok>Route 66 pisze:Mam nadzieje,ze zmienialas caly blotnik i wiem,ze niestety nie jest to ani latwa,ani tania zabawa niestety
niestety
cougar94, powodzenia w naprawie, jak chcesz mogę polecić dobrego blacharza pod Słupskiem 8-)
btw. pozdrowienia od Sary K. :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:quattroBandit pisze:to polska, tu się z betoniarki beton leje na auto godzine szlifuje, 30 minut maluje i gotowe, prawie jak nowe, nigdy nie bite <ok>Route 66 pisze:Mam nadzieje,ze zmienialas caly blotnik i wiem,ze niestety nie jest to ani latwa,ani tania zabawa niestety
niestety
cougar94, powodzenia w naprawie, jak chcesz mogę polecić dobrego blacharza pod Słupskiem 8-)
btw. pozdrowienia od Sary K. :mrgreen: