B-stok 1.9 TDI
lampy jednym sie podobają jednym nie, audi samo w sobie jest b.ładne ja zawsze chciałem miec samochód inny niż wszyscy, nie mówię to o jakiś spojlerach bo to jest mega wieś jeśli chodzi o audi ale takie małe dodatki jak czarne lampy z tyłu, czemu nie? zapodam zdjęcie jak będzie wyglądała całość bo na resztę zabrakło mi folii
[ Dodano: 2007-12-11, 22:45 ]
Znalazłem zdjęcia robione normalnym aparatem, jeszcze zanim przyciemniłem lampy:
Resztę zdjęć dodam w najbliższym czasie, Korzystając z okazji, bo jeszcze nie mogę pisac postów w dziale ogłoszenia: to mam do sprzedania zegary do B4 1,9 tdi VDO z tym ze maja wstawiony zegar jeżeli będą konkretne oferty gratis dam obrotomierz z podstawką, pozdro
folia jest z allegro wyniosła mnie bodajże 20 zł, łatwo sie robi napewno sobie poradzisz bez problemu,marcinz pisze:hej boro ty oklejales ta folia???latwo sie to robi czy lepiej dac sobie spokoj?
[ Dodano: 2007-12-11, 22:45 ]
Znalazłem zdjęcia robione normalnym aparatem, jeszcze zanim przyciemniłem lampy:
Resztę zdjęć dodam w najbliższym czasie, Korzystając z okazji, bo jeszcze nie mogę pisac postów w dziale ogłoszenia: to mam do sprzedania zegary do B4 1,9 tdi VDO z tym ze maja wstawiony zegar jeżeli będą konkretne oferty gratis dam obrotomierz z podstawką, pozdro