[B4 AAZ]Audiczka by Przemo Str.47 troszke "carbonu"
panowie z małych aktualizacji na przodzie teraz siedzą głośniczki alpine sxe-1025s i tu pojawia się moje pytanko daje na 20vol i głośniki już charczą mimo iż bas wyłączony. Kable są nowe, grubsze. Jedynie cienkiego zostało może z 2cm (nigdzie nie moge kupić tych wsuwek do kostki iso ). Czego to wina że tak charczę te głośniki?
Hej ty chyba szukałeś tańszego odpowiednika zderzaka RS
http://allegro.pl/zderzak-przod-audi-80-b3-b4-spoiler-tuning-nowosc-i3369370983.html
http://allegro.pl/zderzak-przod-audi-80-b3-b4-spoiler-tuning-nowosc-i3369370983.html
Plus jest do plusa minus do minusa tak jak trzeba . Kabel gruby i cienki są połączone wsuwkami.
[ Dodano: 2013-07-23, 21:08 ]
Dziś hamulce powiedziały koniec . Brak okładzin z tyłu = hamowanie blachą dzięki czemu popękały tarcze... ale już jest komplet nowych tarcz, komplet klocków na przód i tył (przednie tarcze toczone). Dokupić jeszcze muszę osłony na przeguby (stare przerwane i się pocą) i jak starczy bigosu to drążki kierownice .
[ Dodano: 2013-07-23, 21:08 ]
Dziś hamulce powiedziały koniec . Brak okładzin z tyłu = hamowanie blachą dzięki czemu popękały tarcze... ale już jest komplet nowych tarcz, komplet klocków na przód i tył (przednie tarcze toczone). Dokupić jeszcze muszę osłony na przeguby (stare przerwane i się pocą) i jak starczy bigosu to drążki kierownice .
Chodzi o podświetlenie zegarów :mrgreen:, chce zmienić ten marchewkowy kolor na czerwony .
[ Dodano: 2013-07-30, 23:32 ]
Wiązka klapy naprawiona :mrgreen:. W końcu odzyskałem światło przeciwmgielne, prawe światło wsteczne i podświetlenie tablicy . Co ciekawe po tym wszystkim samo się naprawiło podświetlenie bagażnika. Jutro wybieram się na złomowisko może ogarnę jakieś fanty i zabieram się za rezanko drugiego światła przeciwmgielnego .
[ Dodano: 2013-07-30, 23:32 ]
Wiązka klapy naprawiona :mrgreen:. W końcu odzyskałem światło przeciwmgielne, prawe światło wsteczne i podświetlenie tablicy . Co ciekawe po tym wszystkim samo się naprawiło podświetlenie bagażnika. Jutro wybieram się na złomowisko może ogarnę jakieś fanty i zabieram się za rezanko drugiego światła przeciwmgielnego .