chyba bezdotykowo skoro napisy zostały :mrgreen:cougar94 pisze:bardzo amatorsko rant
[Audi Cabrio] cabrio w babskich rękach :)
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
:mrgreen:duo pisze: chyba bezdotykowo skoro napisy zostały :mrgreen:
cougar94, na tym forum większość "amatorsko" poleruje, tylko nieliczni z jakichś dziwnych pobudek za to płacą :mrgreen: lenie cholerne :mrgreen:
czym polerowałaś? poza tym, że ręcznie, to jaka pasta?
swoją drogą jakieś takie małe te hamulce do tych kół.... :->
napisałam amatorsko bo to moja pierwsza styczność z polerką, w sensie że sama się za to zabrałam ;p a jak bym chciała polerować aż napisy zejdą to musiałabym chyba 2mm felgi spolerować pasta nie mam pojęcia jak się nazywa, dostałam ją w formie zielonej kulki która w dotyku przypomina plastelinę
a hamulce są jakie są, ważne że działają :p
a hamulce są jakie są, ważne że działają :p
pogadamy o tym jak Ci "baba" bedzie siedzieć po nocy w garażu, wracac i kłaść się obok Ciebie z brudem pod paznokciami smierdząc smarem i olejem <ok> :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a tak poważnie to jak dla mnie - powtarzam dla mnie - kobieta przy samochodzie wystarczy jak sobie sama go odkurzy i szyby umyje. Powyzej tego zaczyna być asexualna bo nie widze nić podniecającego w kobiecie zmieniającej sobie klocki hamulcowe na taki widok przychodzi mi jedna myśl ... a gdzie jej facet ? :mrgreen:Viteknt pisze:Panowie przecież taka dziewczyna to skarb <ok>cougar94 pisze:niestety albo i stety nie każda kobita lubi chodzić na zakupy, siedzieć przy garach i malować paznokcie. ja tam wolę grzebać przy furze
- quattroBandit
- Audi 80 Klub
quattroBandit, jestem za!
nie no, w takich momentach jak ten to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać... a co do smrodu i brudu to istnieje woda i mydło kolego 8-) zdaje mi się że dla faceta lepiej żeby baba siedziała przy furze w nocy niż by miała się włóczyć po nocach tak czy siak albo czas zmienić płeć albo przyzwyczaić do braku akceptacji moich "mało kobiecych" pasji. pozdrawiam szowinistów <ok>
wracając jednak do tematu autka to wróciłam dziś ze zlotu (to już mój trzeci).
za jakiś czas wrzucę zdjęcia, jak na razie musicie się zadowolić filmikiem, na którym załapała się Adzia i ja przy okazji też
nie no, w takich momentach jak ten to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać... a co do smrodu i brudu to istnieje woda i mydło kolego 8-) zdaje mi się że dla faceta lepiej żeby baba siedziała przy furze w nocy niż by miała się włóczyć po nocach tak czy siak albo czas zmienić płeć albo przyzwyczaić do braku akceptacji moich "mało kobiecych" pasji. pozdrawiam szowinistów <ok>
wracając jednak do tematu autka to wróciłam dziś ze zlotu (to już mój trzeci).
za jakiś czas wrzucę zdjęcia, jak na razie musicie się zadowolić filmikiem, na którym załapała się Adzia i ja przy okazji też