[B3 11.90 1,6 TD Intercooler] Labiel prezentuje
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Narazie ciut bawiłem się z mocą :mrgreen: LDA pin i takie tam. :mrgreen: Teraz niunia idzie jak głupia :mrgreen:
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2009, 15:09 przez Motostacja pl, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Jak już kiedyś pisałem, zanim kupiłem to auto to strasznie podobała mi się maska od B4. Teraz za chiny do swojej nie dałbym tej maski bo to konkretnie nie pasuje do wozidła Przodek od B3 ma swój urok który mi się podoba.
A kolega widze C4 mam :mrgreen: Miałem możliwość jechać takim też 2,5 TDi tyle że manualem. Fajnie to idzie :-o
A kolega widze C4 mam :mrgreen: Miałem możliwość jechać takim też 2,5 TDi tyle że manualem. Fajnie to idzie :-o
witam kolege ...bardzo ladne b3...a kierunki jak jest jeszcze orginal to tylko sie cieszyc ..niewiem czy byly b3 z bialymi kierunkami w orginale.ale sam mam w 90 podruby te biale i sa lipnie zrobione nie pasuja tak dobrze jak orginal.pozatym swiadcza czesto o naprawach blacharskich w przeszlosci.pozdrawiam
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Kontakt:
doman7104, o zwiększeniu mocy to tu prosze:
viewtopic.php?t=8497&postdays=0&postorder=asc&start=15
adasrogas, w realu trochę jej do nówki brakuje, ale nie jest źle. Jak jest ładnie wypucowana (co się ostatnio przez pogodę rzadko się zdarza) to w nocy super wygląda. Tylko że teraz jest na stalówkach (zimówki) co jej trochę uroku zabrało
viewtopic.php?t=8497&postdays=0&postorder=asc&start=15
adasrogas, w realu trochę jej do nówki brakuje, ale nie jest źle. Jak jest ładnie wypucowana (co się ostatnio przez pogodę rzadko się zdarza) to w nocy super wygląda. Tylko że teraz jest na stalówkach (zimówki) co jej trochę uroku zabrało
Ty, Labiel, ja się dopiero teraz doczytałem, że Cię namawiają na czerwone kierunki od Avanta z tyłu i białe z przodu... Po co, B3 wygląda super zostawione w oryginale. Ma mieć barwione przednie kierunki i odznaczające się kierunki z tyłu. Jak już coś modzić, to raczej w stronę poprawnej rocznikowo 90-tki, a nie podciąganie na siłę B3 pod B4.
Bynajmniej Panowie, nie mam nic do wyglądu B4, chodzi mi tylko o nie bawienie się w odmładzanie naszych niuniek.
Bynajmniej Panowie, nie mam nic do wyglądu B4, chodzi mi tylko o nie bawienie się w odmładzanie naszych niuniek.