[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
Ja nie narzekam, jak radio masz w dobrym stanie tak że głowica dociska dobrze kasetę to jakość jest naprawdę ok. Ja słucham albo z telefonu albo mp3, jedyny minus to to ze radio ma 4X7W i o ile na ori głośnikach przód plus tył też ori z syczkami gra głośno czysto i z basem to u mnie na mocniejszych głośnikach trochę charczy dlatego basy mam skrecone. Jakbyś kupował to kup lepszy za 20zł a nie to dziadostwo za 5.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie działo się nic aż do przedwczoraj. Pierwszy dzwon za mojej kadencji, nie jechałem szybko bo z 60km/h ale na zimówkach padał deszcz były liście na drodze auto przede mną wyhamowało mnie brakło 2metrów. Wywaliłem w renault clio 2kę typ nawet nie miał zarysowanego zderzaka ja mam rozbita lampę, kierunek, listwe pod lampy, zderzak sie cofnął i chłodnica wraz ze wzmocnieniami górnymi też trochę do tyłu poszła, dobrze ze jej nie rozwaliłem bo zdążyłem walnac lewą stroną uciec nie było gdzie bo był słup :lol: Plus jest taki ze nie wezmą mi z OC kasy bo nic nawet nie spisaliśmy, mam nową lampę i świeci jakoś 3 razy lepiej od 25letniej Hella, z minusów to musze kupić jeszcze listwę pod lampy, i pewnie jak mi odbije to wzmocnienia górne i spasuję przód jak fabryka dała. Jutro dam foto, pamiętajcie nie szarżujcie tymi autami zwłaszcza na seryjnym rozmiarze opon, a tych aut jest coraz mniej już i szkoda by kończyły na złomie, ja nauczkę już mam .