[B3] kilka pytan
[B3] kilka pytan
Witam jestem nowym uzytkownikiem B3 mam ja od niedawna i jej jeszcze nie odpicowalem
mam kilka pytan na temat tej pszczolki a mianowicie:
1, jak wymienic żarówki pod zegarami predkosciomierza i pokretel dmuchawy i temperatury nawiewu - chyba sa spalone
2, czego mi tutaj brakuje tzn chodzi mi o polke, schowek czy cos takiego kolo recznego
3, czy w tym aucie tak ciezko chodzi kierownica czy mam cos zepsute ??
powiedzcie mi jak moze te autko fajnie i tanio odpicowac, to jest wersja minimum czyli zero elektryki brak wspomagania itd itp
zdjecia dodam jak tylko zrobie
pozdro
o mam juz fotki
mam kilka pytan na temat tej pszczolki a mianowicie:
1, jak wymienic żarówki pod zegarami predkosciomierza i pokretel dmuchawy i temperatury nawiewu - chyba sa spalone
2, czego mi tutaj brakuje tzn chodzi mi o polke, schowek czy cos takiego kolo recznego
powiedzcie mi jak moze te autko fajnie i tanio odpicowac, to jest wersja minimum czyli zero elektryki brak wspomagania itd itp
zdjecia dodam jak tylko zrobie
pozdro
o mam juz fotki
- Motostacja pl
- Forum Audi 80
- Imię: Motostacja PL
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.8 AAH
- Kontakt:
Re: [B3] kilka pytan
Co do zarowek, to z poczotku sprawdz bezpieczniki, jak juz kupiles jo niedawno, to radze sprawdzic wszystkie.banita pisze:
Kierownica bez wspomangania ciezko chodzi, w b2 jeszcze ciezej chodzila, czasami zalezy to od opon
P.S. Sliczna. Ja stawialbym na lakier na zderzaki
Ostatnio zmieniony 21 lis 2007, 13:20 przez ramzes13, łącznie zmieniany 1 raz.
co do tych żarówek to ten temat juz gdziesz jest. na forum technicznym powinieneś to znaleźć bez większego problemu
jeśli nie masz wspomagania to sie nie dziw ze cięzko chodzi. najlwpiej by było jak byś porównał z jakąś inną audicą bez wspomagania.
mój brat w coupe przed liftem ma wspomaganko i dla mnie ono cięzko chodzi , a przynajmniej ciężej niż w B4
jeśli nie masz wspomagania to sie nie dziw ze cięzko chodzi. najlwpiej by było jak byś porównał z jakąś inną audicą bez wspomagania.
mój brat w coupe przed liftem ma wspomaganko i dla mnie ono cięzko chodzi , a przynajmniej ciężej niż w B4
Witaj !
Chyba mamy identyczne Niunie.Jeśli chodzi o wnękę przy hamulcu ręcznym, to u mnie jest taka sama, więc myślę, że tam niczego nie brakuje. Moje autko ma wspomaganie układu kierowniczego, więc nie mogę tu nic doradzać. Uczymuję swoją Niunię w takim stanie jak ją wypuściła fabryka, no ale podejście do tej sprawy na pewno wynika takźe z róźnicy generacji wiekowej użytkowników.Pozdrawiam i źyczę szerokiej drogi.
Chyba mamy identyczne Niunie.Jeśli chodzi o wnękę przy hamulcu ręcznym, to u mnie jest taka sama, więc myślę, że tam niczego nie brakuje. Moje autko ma wspomaganie układu kierowniczego, więc nie mogę tu nic doradzać. Uczymuję swoją Niunię w takim stanie jak ją wypuściła fabryka, no ale podejście do tej sprawy na pewno wynika takźe z róźnicy generacji wiekowej użytkowników.Pozdrawiam i źyczę szerokiej drogi.
Kolego wstawie sie chyba w obronie młodszych użytkowników (choć dowód może na to nie wskazywać) to i nie wszyscy młodzi muszą odrazu robić transformera z audi!!!! ps. niech tylko któryś spróbuje?! !!!! ...Jak sie szanuje to co dobre to i zmieniać nic nie należy...elrysz.38 pisze:Uczymuję swoją Niunię w takim stanie jak ją wypuściła fabryka, no ale podejście do tej sprawy na pewno wynika takźe z róźnicy generacji wiekowej użytkowników
ale powiedzcie mi w koncu co powinno byc kolo tego recznego bo mi tam czegos brakuje i nie wiem czego jezdzilem o zlomach myslalem ze gdzies takie cos dojze i zakupie ale na zadnym zlomie nie ma takiego Audi - i to jest piekne także jakby ktos mogl zrobic fotke i podeslac albo napisac co to jest i gdzie to zakupic bylbym wdzieczny
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Jak chcesz mieć takie coś kołó tego ręcznego to możemy się pomieniać hehe.Ja mam tam takie schowki chyba 4 na kasetki i niema tej dziury która Ci przeszkadza. <ok>
Była tam jeszcze zapalniczka montowana jak byś miał dodatkowe 3 zegarki ale to można samemu przenieść i jeszcze w Cabrio włącznik automatu do zamykania dachu w nowszym modelu.
Była tam jeszcze zapalniczka montowana jak byś miał dodatkowe 3 zegarki ale to można samemu przenieść i jeszcze w Cabrio włącznik automatu do zamykania dachu w nowszym modelu.
Nie wiem czy dobrze patrze ale ta dziura to chyba jakaś ingerencja poprzedniego własciciela wymien sobie tunel na ten bez zadnych dziur i będzie wporzadku (groszowa sprawa ) z reszta upiekszania według mnie wyprowadz sobie stan techniczny strzałki a potem mozna pomysleć o reszcie typu oswietlenie zderzaczek itp
-
- Forum Audi 80