Audi 80 B4 Czarne AaBeTe
Założyłem stożek śmiałem sie kiedyś że nigdy tego nie założe ale wkurzyła mnie już patelnia i kupiłem :
-czapkę wtrysku od paska b4 pasuje idealnie z odmą
- "trąba słonia" też od passka
-stożek K&N kupiony z alledrogo za całe 120plnów
-stożek "no name" kupiony w sklepie motoryzacyjnym za 48,99 :lol:
zastanawiacie się czego aż dwa stożki może coś modze ? nie po prostu ten cały K&N mulił niesamowicie i na nim nie chciał w ogóle zagadać głupiał za dobry jest po prostu za dużo powietrza . Więc podjechałem i zakupiłem zwykły najzwyklejszy stożek za kwotę widoczną wyżej i co ? i hasa :hura: Fajnie to zasysa powietrze , fajnie ryczy na wolnych obrotach no może ciutkę elastyczniejszy sie zrobił ale tylko ciutkę. Oprócz wizualnego aspektu czyli brak patelni :mrgreen: to raczej nic tam się nie zmieniło , poprawiło aczkolwiek mogę się mylić narazie tyle .
-czapkę wtrysku od paska b4 pasuje idealnie z odmą
- "trąba słonia" też od passka
-stożek K&N kupiony z alledrogo za całe 120plnów
-stożek "no name" kupiony w sklepie motoryzacyjnym za 48,99 :lol:
zastanawiacie się czego aż dwa stożki może coś modze ? nie po prostu ten cały K&N mulił niesamowicie i na nim nie chciał w ogóle zagadać głupiał za dobry jest po prostu za dużo powietrza . Więc podjechałem i zakupiłem zwykły najzwyklejszy stożek za kwotę widoczną wyżej i co ? i hasa :hura: Fajnie to zasysa powietrze , fajnie ryczy na wolnych obrotach no może ciutkę elastyczniejszy sie zrobił ale tylko ciutkę. Oprócz wizualnego aspektu czyli brak patelni :mrgreen: to raczej nic tam się nie zmieniło , poprawiło aczkolwiek mogę się mylić narazie tyle .
- 123krzysiek123
- Forum Audi 80
- Imię: Krzysiek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan quattro
- Silnik: 2.0 ABK
- Kontakt:
- jacek199315
- Forum Audi 80