[Typ89 1,8S]Kamei. Nakładka grila Votex str.84
-
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
jedynie problem z ustawieniem ich tak jak byś chciał, ale to pewnie też zależy od lampy. Swoje depo dzielone jak miałem i ustawił mi gość na przeglądzie prawidłowo to odbłyśnik wypchał trochę klosz przez co parowała, no ale świecenie faktycznie było o niebo lepsze, nawet lepsze niż moje obecne używane zespolaki
Masz racje, co do ustawiania to trybiki w Depo się wyrabiają, musiałem przełożyć z ori lampy i jest git.Tighe pisze:jedynie problem z ustawieniem ich tak jak byś chciał, ale to pewnie też zależy od lampy.
Kupię też literke "E" na klapę bo chce zrobić tuning z 1,8S na 1,8E, 22KM wiecej za 10zł :lol: Jak ktoś ma to pisac <ok>
-
- Forum Audi 80
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Pier***** renaulty :evil:
Jakaś klątwa jest z tymi autami i to jeszcze z Clio bo ja też wyrypałem w Clio :roll:
Szkody u babska również niewielkie a u mnie chłodnica, zaczepy reflektora prawego, i listwa pod reflektorami.
P.S. Co do Depo to mimo wszystko uważam że ta firma powinna się nazywać Dupo - a dowód tego jeździ na moim Passacie. Prawa ori lampa Hella lepiej świeci niż kilkuletnie Depo (szkło w ogóle nie spiaskowane) a to dlatego, że w "Dupo" odbłyśnik się już sypie konkretnie, a Hella ma tylko ciut zeżółknięty w jednym miejscu przez co mimo nieco spiaskowanego klosza świeci o wiele lepiej.
Jakaś klątwa jest z tymi autami i to jeszcze z Clio bo ja też wyrypałem w Clio :roll:
Szkody u babska również niewielkie a u mnie chłodnica, zaczepy reflektora prawego, i listwa pod reflektorami.
P.S. Co do Depo to mimo wszystko uważam że ta firma powinna się nazywać Dupo - a dowód tego jeździ na moim Passacie. Prawa ori lampa Hella lepiej świeci niż kilkuletnie Depo (szkło w ogóle nie spiaskowane) a to dlatego, że w "Dupo" odbłyśnik się już sypie konkretnie, a Hella ma tylko ciut zeżółknięty w jednym miejscu przez co mimo nieco spiaskowanego klosza świeci o wiele lepiej.
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt:
Nie oczekuje jakości oryginału tylko wyrażam swoją opinię o tych częściach. Są po prostu do niczego i nic tego nie zmieni. Nie kupiłem tego i nigdy bym nie kupił, po prostu kupiłem Passata już z tym reflektorem :roll: Jak go kupiłem nie było jeszcze tak źle, ale przez ten czas jak go mam nastąpiła znaczna degradacja odbłyśnika a to jest zaledwie niecałe 10mc :evil:
- pawelrybak15
- Forum Audi 80
- Kontakt: