B4 1Z Avant. moje pierwsze autko. co o nim sądzicie?
-
- Forum Audi 80
B4 1Z Avant. moje pierwsze autko. co o nim sądzicie?
witam wszystkich niedawno kupiłem moje pierwsze auto. oprócz wymiany filtrów, oleju, paska rozrządu (i oczywiście dwóch rolek) i kupnie radia nic nie robiłem. Auto miało ''oficjalnie'' 188 tys. km. nie wiem jaki jest prawdziwy przebieg ale auto jest bez żadnych śladów nadmiernego użytkowania ( żadnych przetarć, rys, pedały nie są powycierane, gałka zmiany biegów też jest ładna ) ale chyba to kwestia dobrych materiałów. jest to czerwone B4 Avant 1.9 TDI 90KM z 94r posiada: ABS, centralny zamek, wspomaganie kierownicy, el. lusterka ( są oczywiście podgrzewane) el. szyby x 4, klimatyzację i aluminiowe felgi:-) wiem że wymaga drobnych napraw i sprzątania ale w tej chwili nie mam możliwości. fotki zrobione były w strasznym pośpiechu ale mam nadzieje ze coś będzie widać. z góry dziękuje za opinie, uwagi i wszelkie wskazówki
-
- Forum Audi 80
Sympatyczny samochód Klima + TDI + Avant - wystarczy żeby się podobało.
Co do przebiegu - jest oczywiście mało realny, co potwierdzają na 1 rzut oka lekkie schody na liczniku. Ale tym się nie przejmuj - od dawna wiadomo że używane samochody nie mają przebiegu tylko stan licznika.
Kurcze, jak bym chciał zobaczyć ogłoszenie sprzedaży ładnego dizla ze stanem 300-400kkm - od razu wzbudziłoby moje zainteresowanie, bo jeśli nie jest malowany co można w miarę ocenić, a stan ok to duża szansa na oryginalny przebieg )
Co do przebiegu - jest oczywiście mało realny, co potwierdzają na 1 rzut oka lekkie schody na liczniku. Ale tym się nie przejmuj - od dawna wiadomo że używane samochody nie mają przebiegu tylko stan licznika.
Kurcze, jak bym chciał zobaczyć ogłoszenie sprzedaży ładnego dizla ze stanem 300-400kkm - od razu wzbudziłoby moje zainteresowanie, bo jeśli nie jest malowany co można w miarę ocenić, a stan ok to duża szansa na oryginalny przebieg )
- RaKo
- Forum Audi 80
- Imię: Przemek
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 1.9 1Z
Witamy.Ładne autko,gratuluję wyboru,ale radyjko mogłeś kupić inne,nie taki niski model Sony.Hehe
Ostatnio zmieniony 25 lis 2007, 14:12 przez RaKo, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Audi 80
- Brylantoos
- Forum Audi 80