Audi B4 by MarcinekB4
-
- Forum Audi 80
Audi B4 by MarcinekB4
Witam chciał bym wam przedstawić moją Audi 80 B4
Silnik - 2300cm3
Moc - 133 KM
Rok - 1992
Buda - Ocynk
Silnik - 2300cm3
Moc - 133 KM
Rok - 1992
Buda - Ocynk
-
- Forum Audi 80
Tak ktoś przedemna ja zalozyl co do swiatel to niebieskie ledy sa zalozone dlatego tak swieci ( postjówki ) Maske myslalem malowac w kolor tak samo doly drzwi i zderzaki wiec cala pojdzie w kolor auta tylko czekam na wiosne bo w takich warunkach jak teraz nie bardzo mam gdzie tego zrobic
P.S. wiem ze autko jest troszke zwiesniaczone ale to juz poniosla kogos fantazja przedemna
Co w planach mam to na pewno zmienic lampy tyl na USA jak na razie
P.S. wiem ze autko jest troszke zwiesniaczone ale to juz poniosla kogos fantazja przedemna
Co w planach mam to na pewno zmienic lampy tyl na USA jak na razie
-
- Forum Audi 80
Czy ja wiem czy lusterka to dobry pomysl Troszke czarnego nie zaszkodzi jejKofper pisze:O widzisz Widzę, że zmierzasz w dobrym kierunku <ok> Przy tym malowaniu w kolor od razu pryśnij sobie lusterka. Powodzenia :lol:
Audi mam wystawiona na otomoto.pl i tablica.pl niby jutro maja przyjechac i zabrac ja ale ja juz nie wierze w nic, szczerze kupilem ja na handel ale jakos powoli sie do niej przekonalem i szkoda mi jej teraz sprzedac Ale co tam jak jutro poleci to bede szukam nastepnej B4 Avanta
-
- Forum Audi 80
Chłopaki decyzja zapadła Audi zostaje u mnie ktoś dzwonił wczoraj do mnie w sprawie auta ale powiedziałem że już nie aktualne Z dnia na dzień jak przeglądam wasze auta na forum postanawiam ulepszać swoją A więc zaczynamy na grubo zbieranie gratów i modzenie mojej
Jakoś mi się wczoraj nudziło i postanowiłem pobawić się kloszami od kierunkowskazów
Oto są tego efekty
Jakoś mi się wczoraj nudziło i postanowiłem pobawić się kloszami od kierunkowskazów
Oto są tego efekty
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg