[B4 AAZ]Audiczka by Przemo Str.47 troszke "carbonu"
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Przemo95, tak czytam i jestem ciekaw dlaczego Ci tyle ON pali , mój tata przed alfą miał golfa III właśnie z silniczkiem AAZ (fakt ze silnik był jak to mechanicy ocenili na 6+) potwierdzony przebieg 170kkm , ale w mieście przy późniejszym zamontowaniu BOOST PINU i dosyć dynamicznej jeździe paliła 7l max
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
Zderzaczek sobie tam kiedy ogarnę, teraz borykam się co zrobić z silnikiem bo po rozebraniu dołu okazało się że panewki przytarte, pompa jakaś kombinowana była ale już jest oryginalna założona ale dalej nie równo pracuje na zimnym silniku i spada ciśnienie oleju po wyżej 2tys obrotów. nie wiem czy opłaca się robić czy drugi silnik szukać.
Arteriusz, audice od dziadka odkupiłem, powiem szczerze że była dobra dopóki nie zaczęło się jeździć na codzień .
Wertyn, pchać się z powrotem w ten syf nie wiem czy jest sens, narazie będe jeździł aż całkowicie to padnie i wtedy będe chyba zmieniał. Bo teraz ani pogody nie ma ani kasy wystarczająco.
Wertyn, pchać się z powrotem w ten syf nie wiem czy jest sens, narazie będe jeździł aż całkowicie to padnie i wtedy będe chyba zmieniał. Bo teraz ani pogody nie ma ani kasy wystarczająco.
-
- Forum Audi 80