[B3 1.8PM 91r.] Oto moja Audiczka
[B3 1.8PM 91r.] Oto moja Audiczka
Witam i pozdrawiam wszystkich po raz kolejny
Chciałbym przedstawić Wam wkońcu moją bryczkę trzeba jeszcze oddac na mała kosmetyke do lakiernika, wyposazenie jak na Confort Edytion przystalo kupielem ja w kwietniu wraz z oryginalnymi alufelgami audi 5sztuk ale smigam na tych bo lepiej sie prezentuje duzo przy niej juz sam zrobilem (przyciemnianie szyb, koncowka) i z wasza pomoca za co jestem wdzieczny jak bedzie zastrzyk gotowki to oddaje auto do lakiernika, narazie krucho jak na studenta przystalo pozdrawiam i czekam na opinie
Chciałbym przedstawić Wam wkońcu moją bryczkę trzeba jeszcze oddac na mała kosmetyke do lakiernika, wyposazenie jak na Confort Edytion przystalo kupielem ja w kwietniu wraz z oryginalnymi alufelgami audi 5sztuk ale smigam na tych bo lepiej sie prezentuje duzo przy niej juz sam zrobilem (przyciemnianie szyb, koncowka) i z wasza pomoca za co jestem wdzieczny jak bedzie zastrzyk gotowki to oddaje auto do lakiernika, narazie krucho jak na studenta przystalo pozdrawiam i czekam na opinie
- Fantomas_29
- Forum Audi 80
- Kontakt:
No macie racje przod mysle ze zderzak zmienil by sytuacje ale jestem ograniczony finansowo nie pracuje ucze sie jeszcze jedynie moge liczyc na rodzicow, co do szyb to sie nie zgadzam mi sie podobaja czarne chcial zrobic przednie boczne ale wiem czym to grozi fele 14' mogly by byc wieksze mialem fajne 15' ale wizualnie wygladaly na wieksze z holandi no ale nie spasowal rozstaw srob smigaja w passacie od ojca , zrobie foty od srodka to wrzuce pozdro klubowicze
- Audi Sport
- Forum Audi 80