B4 2.0E Avant
B4 2.0E Avant
Moje audi 2.0E Avant (no może nie do końca moje) aktualnie przebieg 141400km.
1993r climatronic pełna elektryka =D brakuje tylko quattro :cry:
A tutaj poprzednia 0000 Sedanik 2.0 (90KM)
1993r climatronic pełna elektryka =D brakuje tylko quattro :cry:
A tutaj poprzednia 0000 Sedanik 2.0 (90KM)
Ostatnio zmieniony 14 lut 2008, 18:22 przez Audifan, łącznie zmieniany 2 razy.
- Daniello85
- Audi 80 Klub
Jak dla mnie to tylko Avant... nie ma to jak dodatkowa przestrzeń. Moim marzeniem jest Avant 2.6Q albo 2.8Q. Jeden mankament w Avancie zawsze brudna szyba z tyłu tak jak w hatbackach, a ja mam manie czystych szyb, w sedanie tylko tył do załamania klapy brudny.
Jeśli chodzi o kolorek to czerwony bije na głowę metaliki i inne... ale jest trudny w pielęgnacji trzeba często pastować i polerować bo blaknie zanieczyszczenia wnikają w pory. Po pielęgnacji szczególnie po polerce wygląda bosko szczególnie kobietom sie podoba :mrgreen: . Jak kupiłem ją od "hansa" to była różowa dopiero po 3 polerkach zrobiła się czerwona a po kolejnych mniej więcej 1 na dwa miesiące ładnie się czerwieniła aż w oczy kuło.
Jeśli chodzi o kolorek to czerwony bije na głowę metaliki i inne... ale jest trudny w pielęgnacji trzeba często pastować i polerować bo blaknie zanieczyszczenia wnikają w pory. Po pielęgnacji szczególnie po polerce wygląda bosko szczególnie kobietom sie podoba :mrgreen: . Jak kupiłem ją od "hansa" to była różowa dopiero po 3 polerkach zrobiła się czerwona a po kolejnych mniej więcej 1 na dwa miesiące ładnie się czerwieniła aż w oczy kuło.
Nie za często ta polerka, bo cały lakier zetrzesz :mrgreen:Audifan pisze:....
Fajny felunek w Avancie