[B4 AAZ]Audiczka by Przemo Str.47 troszke "carbonu"
Powoli śniegi zaczynają puszczać więc myśle by wziąć się za wnętrze. Co prawda miałem się skupić na zmianie silnika ale odkładam to na lato, bo pójdę do roboty to będzie kasa za którą będzie można coś lepszego wyrzeźbić niż działać na półśrodkach . co do planów nad wnętrzem to chce ogarnąć coś w ten deseń:
zaślepki głośników ogarnięte, jedynie wpakować w boczki. Poluje teraz na jakieś krzesła stosunkowo nie drogie i w półskórze. Co do głośników w boczki wybór padł na sony eastech 136 co prawda nie są to dedykowane do car audio ale powinny spełnić swoje zadanie. Jak by ktoś był chętny to radyjko które obecnie jest w b4 jest na sprzedanie .
zaślepki głośników ogarnięte, jedynie wpakować w boczki. Poluje teraz na jakieś krzesła stosunkowo nie drogie i w półskórze. Co do głośników w boczki wybór padł na sony eastech 136 co prawda nie są to dedykowane do car audio ale powinny spełnić swoje zadanie. Jak by ktoś był chętny to radyjko które obecnie jest w b4 jest na sprzedanie .
Powiem Ci szczerze że taki materiał zajebiscie wygląda we wnętrzu 80 trochę mnie zainspirowałeś bo wczoraj odkleił mi się materiał w tylnym boczku, wkurzyłem się i chce coś zrobić wreszcie z tapicerką, tylko musiałbym wykładzinę zmienić na czarną bo mam taka jak fotele czyli niebieską :cry: Ogarnij ten silniczek bo myślę że zamkniesz się max w 1k z powrotem do normalnego spalania... a może się też okazać że to jakaś błahostka!!