[ Audi Cabrio 2,3 NG ] sprzedany
- mayday2001
- Forum Audi 80
DEDHI sam widziałeś, że D nie urywa jak narazie:) Sporo grosza i serca trzeba dołożyć. Z tego drugiego nie zabraknie na pewno. Z pierwszym pomalutku też podołamy;) Obdarowałeś mnie gadżetami hehe , czas to poskładać do kupy pomalutku i porazać. Jestem Twoim dłużnikiem :!:DEDHI pisze:w końcu zobaczyłem twoją furke na żywo. Jest parę tematów do zrobienia ale myślę że zrobisz z niej fajny wozik.
Jest w niej potencjał... Cabrio da ci frajdę jak żadna inna fura <ok> powodzenia...
Jedna ready Zdjęcia nie oddają efektu ,, klocki " chwilowo zostają :mrgreen:Tighe pisze:jak polerka idzie? opony zmieniasz na mniejszy profil czy zostawiasz te klocki? :mrgreen:
- mayday2001
- Forum Audi 80
polerka mechaniczna i wykańczająca ręczna . Felgi generalnie wymagały odnowy polerki były zmatowiałe. Mycie, pasta sonax do chromu i amelinium (biała ok. 13 zetów) gruboziarnista , i aluchrom K2 drobnoziarnista. Jeszcze będę je pieścił efekt jeszcze nie jest taki jak oczekujepablovw pisze:Ładnie ranty wyszły, czym polerowałeś???
- mayday2001
- Forum Audi 80
- mayday2001
- Forum Audi 80
skoro dobry podaj całą nazwę tego specyfiku ... jest do amelinium czy zwykła polerska?Kolczat pisze:panowie poprobujcie innych marek, ja np uzywam od paru sezonow jednej tubki pasty marki mothers, stosunek wydajnosci do ceny jest nie porownywalny do wszelkich autosolow i innych tego typu past
Rok temu kupiłem paste SONAX do amelinium i chromu gruboziarnista biała tubka byłą w miarę. Dawała dobry efekt nie było efektu przyćmionego amelinium. Co ciekawe wczoraj kupiłem tą samą i jest już kupa straszna. Jest płynniejsza , gęstsza niby ten sam numer produktu. Czyli wniosek....albo moja tamta była stara albo robią kaszanke teraz