[B4 AAZ]Audiczka by Przemo Str.47 troszke "carbonu"
Czemu tak sądzisz? W sumie jesteśmy w tym samym wieku i moim zdaniem diesel to dość dobra sprawa. Szczególnie w wolne dni kilka osób i traska Bieda tylko zimą po mieście, szczególnie małym mieście, ale tak to dużo plusów. Przemyśl może jeszcze tą decyzję, bo diesel jest chyba dużo bardziej rozwojowyPrzemo95 pisze:E tam diesel to diesel, za młody jestem by jeździć dieslem
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Skoro mówisz o silnikach rzędu 2.6/2.8 to się zastanów, czy nie lepiej kupić od razu całe auto z tym motorem i najlepiej w quattro. Po co masz zostawiać opony na asfalcie?
Oczywiście zrobisz jak będziesz uważał. Z tym, że może lepiej to jakoś ogarnąć i sprzedać, a samemu się rozejrzeć za czym ze zdrowszą budą. Nie wiem jak w Twoim przypadku, ale tak czy inaczej łatwiej jest zrobić/przerzucić motorownie niż babrać się z blachą.
Oczywiście zrobisz jak będziesz uważał. Z tym, że może lepiej to jakoś ogarnąć i sprzedać, a samemu się rozejrzeć za czym ze zdrowszą budą. Nie wiem jak w Twoim przypadku, ale tak czy inaczej łatwiej jest zrobić/przerzucić motorownie niż babrać się z blachą.
mi tez mowiono na cpn ze młody dieslem,ze lepiej mała benzynkie kupic, hah, a powaznie, to tez juz mi sie nudzi klekot i myślałem nad V6 2,8 lub wiekrza, spalanie te same w kazdej budzie,oczywiscie samo PB, bo LPG juz nie oplacalne jest,ale lepiej zrobic
jak przedmówca ze sprzedac jedno kupic godna v6 i sie nie babrac w ingerencje blacharki,
jak przedmówca ze sprzedac jedno kupic godna v6 i sie nie babrac w ingerencje blacharki,
Co masz na myśli?Przemo95 pisze:Tylko takiego auta żeby mi odpowiadało to na pewno nie kupie .
Zdolny jesteś, więc doposażysz sobie ewentualnie, czy tam podrobisz żeby spełniało Twoje oczekiwania. Z doświadczenia wiem, że łatwiej jest kupić np takie 2.6/2.8 i je sobie tam poogarniać mechanicznie itp, niż budować takie auto od podstaw. Sam kiedyś umoczyłem kupę kasy w projekt tego typu i niestety przy odsprzedaży nie zwróciło mi się to, co w naszym wieku (czyt. brakiem stałego źródła dochodu) boli. A jak wiadomo młodość ma swoje prawa i całe życie nim jeździć nie będziesz. Polatasz ze dwa latka i będziesz chciał coś innego tak już to po prostu jest
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Wiesz inna sprawa jak się ma stałą robotę wtedy idzie to jakoś odrobić. A wiadomo jak się chodzi do szkoły, to nie sposób jest ogarnąć czas na szkołę, życie i pracę. Chyba, że ktoś preferuje ciągnięcie kasy od rodziców no to wtedy wszystko jest łatwe.daniel110791 pisze:Serus napisał/a:
umoczyłem kupę kasy w projekt tego typu i niestety przy odsprzedaży nie zwróciło mi się to,
pokaż takiego, któremu się zwrócił jakikolwiek projekt <ok>to oczywiste, że nie odzyskamy tej kasy, ale jak się wpadnie w nałóg to nie ma przebacz <ok>
Widzę masz ciekawe wymagania . Cóż zrobisz jak będziesz uważał. Każdy ma inne wymagania, dla mnie osobiście kolor nie byłby aż takim priorytetemPrzemo95 pisze:Serus, jak bym miał kupować v6 pod bazę na mody to koniecznie musi mieć klimatronik i być w srebrnym kolorze. Kasa wiadomo jak to przy projektach nie będzie sie zgadzać .