i co uważasz, że pracując to z wypłaty wyrzeźbisz sobie co tam sobie chcesz?że niby każdego miesiąca odkładam 500zł na mody? :lol: proszę Cię, każda lepsza okazja na rynku i robisz wszystko, żeby to mieć :mrgreen: kasę masz albo nie, ale satysfakcja z pracy włożonej w autko zostanie na zawsze <ok>Serus pisze:Wiesz inna sprawa jak się ma stałą robotę wtedy idzie to jakoś odrobić.
[B4 AAZ]Audiczka by Przemo Str.47 troszke "carbonu"
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Nie do końca mnie zrozumiałeś . Wiem jakie są realia i że ciężko odkładać co miesiąc dajmy na to po te 500zł. Tylko pracując cały rok inaczej to wygląda, niż robiąc przez dwa miesiące wakacji po 1600/1800zl za miesiąc i ewentualnie czasem w weekendy w resztę roku. Gdzie później za zarobioną kasę w czasie wakacji żyje się następne pół roku. Czyt. mieć na jakieś balety, codzienne wydatki, paliwo i ewentualne awarie czy wymiany w samochodzie.daniel110791 pisze:Serus napisał/a:
Wiesz inna sprawa jak się ma stałą robotę wtedy idzie to jakoś odrobić.
i co uważasz, że pracując to z wypłaty wyrzeźbisz sobie co tam sobie chcesz?że niby każdego miesiąca odkładam 500zł na mody? :lol: proszę Cię, każda lepsza okazja na rynku i robisz wszystko, żeby to mieć :mrgreen: kasę masz albo nie, ale satysfakcja z pracy włożonej w autko zostanie na zawsze <ok>
I jasne, że to co zrobi się samemu przy aucie daje mega satysfakcję, wiem z doświadczenia. Ale skoro tak wyglądają realia młodego człowieka u nas w kraju to chyba lepiej zainwestować w zdrową budę niż łatanie jej. Łatanie może wynieść dużo więcej kasy. Tym bardziej, że dla Przemo95, aktualna fura się sypie więc potrzebuje czegoś co będzie już jeździło. A jeśli przyjdzie mu malować itp, to auto będzie musiał odstawić. Ciężkie jest "dorosłe" i samodzielne życie niestety <ok>
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
Serus, w kwietniu kończę szkołe więc pójdę do roboty i będzie więcej kasy na mody. W sumie teraz każda kasa jaką mam idzie w audi . Swoją drogą dziś mnie złapała wena by porzeźbić przy grillu a'la rs2. Zastanawiałem się skoro ludziom farba schodzi bo jest chrom na ramce to czemu by nie zdrapać go . Tym właśnie o to sposobem po 3 godzinach skrobania moja ramka wygląda tak:
i jeszcze się pobawiłem z kieszeniami tylnych boczków:
i jeszcze się pobawiłem z kieszeniami tylnych boczków:
Z packi na muchy zaadoptuje siatkę do grilla :mrgreen:....... i ta packa na muchy :shock:
Co do kieszeni to właśnie planuje taki materiał na nie dać jak mam w przednich kieszeniach . No i trzeba delikatnie kanapę przeszyć żeby mieściło się na cacy .
Macie może namiary na kogoś z mazowsza co zajmuje się przekładkami z diesla na benzyne?
[ Dodano: 2014-02-27, 10:54 ]
Jest i skóra
jak by ktoś chciał to moge sprzedać ;p
- KAROLEK22XX
- Forum Audi 80
- Imię: Karol
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 2.0 ABK+lpg