Sedan 8C Gomera Perleffekt.
a więc tak wrażenia z jazdy na dystansach są mieszane na zakrętach jak najbardziej jest poprawa na duży plus, ale na prostej auto nie bardzo wie gdzie chce jechać, może mam coś wybite w zawieszeniu, jakoś będę musiał to ogarnąć, chyba, że jest jakiś chętny na dystanse z nowymi śrubami bo jak założę 17'' bez naciągu to będzie tarła opona o błotnik...
[ Dodano: 2014-03-06, 22:59 ]
i mam jeszcze takie pytanie na grill a`la RS2 brać siatkę kamei 30x10 czy drobniejszą? taką samą wtedy wezmę na kratkę zderzaka. bardziej myślę o drobniejszej, tylko jak to będzie wyglądać?
i mam jeszcze takie pytanie na grill a`la RS2 brać siatkę kamei 30x10 czy drobniejszą? taką samą wtedy wezmę na kratkę zderzaka. bardziej myślę o drobniejszej, tylko jak to będzie wyglądać?
bendek88 ma u siebie 22x10 chybaWertyn pisze:a więc tak wrażenia z jazdy na dystansach są mieszane na zakrętach jak najbardziej jest poprawa na duży plus, ale na prostej auto nie bardzo wie gdzie chce jechać, może mam coś wybite w zawieszeniu, jakoś będę musiał to ogarnąć, chyba, że jest jakiś chętny na dystanse z nowymi śrubami bo jak założę 17'' bez naciągu to będzie tarła opona o błotnik...
- rodzynek87
- Forum Audi 80