Audi Coupe Quattro - vol. 2
- bloku
- Forum Audi 80
- Imię: Michal
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.3 NG
- Kontakt:
Finansowo nie dalem rady. Dwa auta na raz sie robia wiec ciezko wsio ogarnac. Ale mysle nad tym intensywnie.
[ Dodano: 2014-03-19, 21:00 ]
Zima zimą...a działać trzeba. Auto sobie garażowało ale coś tam się działo. Podsumowanie ostatnich 3 miesięcy:
wymiana wszystkich tulei wahaczy oraz sanek (poliuretany)
regeneracja tylnych sanek (piaskowanie, wyspawanie, malowanie proszkowe)
wymiana oleju i wyczyszczenie układu odmy do OCT (olej 10W40 Valvoline)
uszczelki dekli zaworów
nowa (z ASO DE) listwa dolna drzwi prawych
zakup nowych plastików tylnej półki, nowe daszki przeciwsłoneczne z pełnym podświetleniem.
założony kit letni (-80/-60 na nowych amorkach o skróconym skoku na nowych łożyskach i puduszkach)
nie do końca udana regeneracja felg. Nie trafiliśmy z barwą lakieru na ranty. Ale już jestem umówiony na zmianę barwy.
A tak to wygląda: (choć nie jestem dumny bo koła nie wyszły tak jak chciałem)
[ Dodano: 2014-03-19, 21:00 ]
Zima zimą...a działać trzeba. Auto sobie garażowało ale coś tam się działo. Podsumowanie ostatnich 3 miesięcy:
wymiana wszystkich tulei wahaczy oraz sanek (poliuretany)
regeneracja tylnych sanek (piaskowanie, wyspawanie, malowanie proszkowe)
wymiana oleju i wyczyszczenie układu odmy do OCT (olej 10W40 Valvoline)
uszczelki dekli zaworów
nowa (z ASO DE) listwa dolna drzwi prawych
zakup nowych plastików tylnej półki, nowe daszki przeciwsłoneczne z pełnym podświetleniem.
założony kit letni (-80/-60 na nowych amorkach o skróconym skoku na nowych łożyskach i puduszkach)
nie do końca udana regeneracja felg. Nie trafiliśmy z barwą lakieru na ranty. Ale już jestem umówiony na zmianę barwy.
A tak to wygląda: (choć nie jestem dumny bo koła nie wyszły tak jak chciałem)
To tak jak moje świąteczno weekendowo zlotowe auto, ale jak się pogoda ogarnie to można jakiegoś spocika zorganizować bo faktycznie w pomorskim z tymi spotami to... :oops:bloku pisze:Auto wyjeżdża od święta. Choć w sezonie poza zimowym prawie co weekend. Można jakiegoś spota zrobić. Coupe/Cabrio albo coś w ten deseń. Niestety w pomorskim ostatnimi czasy spoty są...a raczej nie ma