[Audi 80 B4] zielone limo od orsa_83
Nie porównywałem ich ze sobą bo wszystko siadło jak należy, ale faktycznie możesz mieć te odboje nie takie jak należy. W Etce nawet masz dostępne dwa rodzaje do B4 na przód - standardowe i do obniżonego zawieszenia, tylko, że ich wysokości to odpowiednio 65 i 85 mm, więc z tym podcinaniem to chyba nie za bardzo skoro dla sportowego zawieszenia są dłuższe. Pytanie jak wygląda sprawa ich elastyczności i tego jak "siadają" w osłonie.Tighe pisze:A jak z ich długością? Na fotach widać, że siadła Ci jak powinna, -60 to jest na pewno. U mnie nie siadło i wszyscy mi mówią, że to wina odbojów, żebym je podciął bo są za długie...
Moim zdaniem to nie odboje bo u mnie ładnie siadło -60, a mam nowe, w oryginalnym rozmiarze. Poza tym gdyby siało na odbojach był by efekt piłeczki pingpongowej.Tighe pisze:A jak z ich długością? Na fotach widać, że siadła Ci jak powinna, -60 to jest na pewno. U mnie nie siadło i wszyscy mi mówią, że to wina odbojów, żebym je podciął bo są za długie...
Czyli zostają tylko sprężyny ...juba pisze:Moim zdaniem to nie odboje bo u mnie ładnie siadło -60, a mam nowe, w oryginalnym rozmiarze. Poza tym gdyby siało na odbojach był by efekt piłeczki pingpongowej.Tighe pisze:A jak z ich długością? Na fotach widać, że siadła Ci jak powinna, -60 to jest na pewno. U mnie nie siadło i wszyscy mi mówią, że to wina odbojów, żebym je podciął bo są za długie...
P.S. Artec PZ po renowacji z dystansem 40 mm z tyłu i 35 mm z przodu prezentuje się następująco Opona Nankang NS-2 205/45
fajnie się prezenci nie skomentuje lustra na klarze bosko,lampy przód tył zderzaki tylko glebki ciupinkę i delikatny dystans ale to już mój gust <ok> jest grubo
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2014, 20:24 przez Adams80B4, łącznie zmieniany 1 raz.
I wszystko jasne Odezwę się jak będę jechał w Waszym kierunku, to może się znowu u Mareczka trafimy Twojego Avanta strasznie dawno nie widziałem, może byś jakiś up zarzuciłIC69 pisze:A co z tym "ciu ciu" jest nie tak? :->orsa_83 pisze: IC69 napisał/a:
No, jest ciu ciu.
Obrażasz mnie czy co
Dlaczego miałoby mi się nie podobać? Zawsze mi się podobało, a teraz to już słów nie znajduje i może stąd to "ciu ciu". :mrgreen: