:mrgreen: ok co tu wiele pisac z przodu na fotce b4 2.0 z konca 94r pelen orginal bez tiuningu

poza felami na lato.. z tylu jeszcze nie skonczone audi 90 2.3 b3 88r ..obecnie skrzynia orginal 2.3 silnik z a80 b3 1.6 td intercooler.... zawieszenie przednie kapletne pochodzi od b4 1.9tdi razem chyba z kolyska(niewiem bo to braciszek zakladal ) ..90-tka jak 90-tka ..wlasnie kapletuje jeszcze lewa lampe zespolona i halogeny ..poniewaz poprzedni wlasciciel po sprowadzeniu jej do polski zalozyl inst.gaz po 2 tyg sie cos zapalilo w komorze silnika opaliło inst.ele oraz troche reflektory a halogeny ktos zanim ja odkupilem poprosyu je ukradl razem z 3 wskaznikami w konsoli srodkowej

chodliwy towar widocznie:-)...znikly na terenie warsztatu sam hah ...Pozatym fajnie sie nia jezdzi nic nie stuka puka ..Obecnie troszke zmodyfikowany silnik a dokladnie tak zwany chip srubokretem i pilnikiem

...wymiata naprawde swietnie jak na 1.6 znajomi pytaja jaki mam tam silnik ze tak wymiata 2.3 a ja na to nie 1.6 diesel

...w porownaniu z b4 2.0 benz sadze ze dieselek lepiej przyspiesza po modzie

...tylko ciekawe jak dlugo