MOJA NIUNIA :) i jej nowe fele (17 cali i oponki 215/45)
MOJA NIUNIA :) i jej nowe fele (17 cali i oponki 215/45)
Tak jak obiecalem zamieszczam fotki.
Czekam na spostrzezenia, oceny itp. walcie prosto z mostu co myslicie
http://www.audi80b4.republika.pl/
Czekam na spostrzezenia, oceny itp. walcie prosto z mostu co myslicie
http://www.audi80b4.republika.pl/
Kolor Zielony-Metalic w tym swietle tak smiesznie po prostu wyszla jak zblizy sie wiosna to felgi juz beda przemalowane w jasniejsze srero a jesli sie uda i material okarze sie podatny do szlifowania to bedzie polerowane aluminium
.. a to ile za nie zaplacilem chcialbym aby zostalo moja tajemnica ale mozemy zabawic sie.
Podawajcie ceny ile takie felgi w takim rozmiarze mogą kosztowac wraz z oponami
Zobaczymy czy dobry biznes zrobilem ;]
.. a to ile za nie zaplacilem chcialbym aby zostalo moja tajemnica ale mozemy zabawic sie.
Podawajcie ceny ile takie felgi w takim rozmiarze mogą kosztowac wraz z oponami
Zobaczymy czy dobry biznes zrobilem ;]
-
- Audi 80 Klub
- Imię: Tomasz
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Avant
- Silnik: 1.9 1Z
- Kontakt:
- czarek_d20
- Forum Audi 80
Wiadomo ze samochód nie bedzie przyspieszał tak jak na 15" no ale coś za coś, to nie jest samochod do ścigania sie ten samochód ma dobrze wygladac i tak samo jeździć. Prawde powiedziawszy nie ma az takiej wielkiej rożnicy jedynie szerokości opon sie różnią. kolo 17" z oponami 45 jest praktycznie wysokością takie same jak fabryczne alysy 15" z oponami 65FranoF1 pisze:...jak sobie silnik radzi z takim rozmiarem felg? odczułeś coś?
...ładne aluski napisz ile dałeś za nie....
[ Dodano: 2007-02-04, 12:52 ]
Po pierwsze to sa 17" a nie 16" ale wybaczam Ci heheczarek_d20 pisze:Witaj
Odpowiedz jak się jedzie na gorszych drogach np. ,,wyboje" na niskim profilu opony i czy przy 16" felgach szybkościomierz Ci nie oszukuję, bo raczej w 80 są 15'', atak generalnie to świetnie wygląda twoja audiczka z tymi 16" :lol:
Po drugie: dziury tlumi dobrze, ogolnie Audi sa dosc twarde ale po załorzeniu 17" duzej roznicy nie odczulem, najgorsze sa tylko łaczenia asfaltu, poprzeczne szczeliny w drodze kiedy rownoczesnie dwa kola wpadaja w nie prostopadle
Po trzecie: predkościomierz przy 90 km/h wskazuje mi okolo 94km/h
Podsumowujac myslelem ze bedzie znacznie gorzej, sa plusy i sa minusy wiekszych felg napewno w zawieszeniu bede musial wymieniac czesciej koncówki, laczniki itp. no ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo SPOJRZENIE LUDZI --->BEZCENNE<--- HEHE