Z racji tego że niestety mam taki nawał pracy ze nawet nie mam czasu umyć auta to daje fotki dzisiaj. Generalnie mnie sie podoba, nastepcy cel to dokładka z tyłu, progi (jak nie będzie Kamei to Rieger) o tym -40 nie wspominam podobnie jak o felach.
Takie foto:
To jedziemy z tematem dalej- kupiłem zderzak z dokładką tył czekam jak dojdzie i w kolor, pomalowałem progi w kolorze zbliżonym do nadwozia, jak zamontuje dokładke z tyłu to szukam progów albo Rieger albo Kamei ale nie ukrywam ze Rieger ładniejsze.
Działamy dalej - ori dokładka tył w idealnym stanie Kamei tylko że w innym kolorze- ściągnięta ze Sport Edition nawet nie wiem jaki kod lakieru- oczywiście do malowania ale musiałem założyć już teraz. Brakuje progów i speedline 15 czyli kolejne cele <ok>
A tak już pod kolor:
Jestem w trakcie zakupu ori progów Kamei, czekam na zdjecia w jakim są stanie jak ok to wiadomo ze wpadaja na auto <ok>
Nie chce brewki bo nie mam auta tak zrobionego zeby bad look był, ta na grila samego mi się zawsze podobała i jest na wielu prospektach i zdjeciach z epoki <ok> A mam planie zebrać całe ospoilerowanie Kamei wiec myslę ze będzie to ciekawie wyglądać
Ale to ni ma taki "bad look". Fajnie to się komponuje z przodem
Ale nie mogę znaleźć teraz żadnego porządnego zdjęcia - jedna coupetka na forum miała kamei'a z przodu i taką brewkę właśnie. Wygląda to obłędnie
Ale jeżeli mówisz, że Ci się podoba to może i mi przypadnie do gustu :mrgreen: