Black audi,KW, Porsche 8.5j i 10j 19" 122km,322Nm, Bi-x
GSF, będziesz musiał poczekać gwint pojechał do ocynkowania a buda niedługo idzie do lakiernika
[ Dodano: 2014-04-02, 20:48 ]
W końcu zamontowałem drugi fotel recaro i pełna regeneracja dwu tłoczków: nowe cylinderki, gumki, prowadnice
a teraz badanie rynku audiczka prawdopodobnie idzie na sprzedaż o ile trafi się jakiś kupiec w szybkim czasie, potrzeba kasa na inne autko
[ Dodano: 2014-07-18, 10:22 ]
Gwint w pełni odświeżony, wyszkiełkowany, ocynkowany, nowe nakrętki plus odświeżenie gwintów tak się prezentuje:
[ Dodano: 2014-04-02, 20:48 ]
W końcu zamontowałem drugi fotel recaro i pełna regeneracja dwu tłoczków: nowe cylinderki, gumki, prowadnice
a teraz badanie rynku audiczka prawdopodobnie idzie na sprzedaż o ile trafi się jakiś kupiec w szybkim czasie, potrzeba kasa na inne autko
[ Dodano: 2014-07-18, 10:22 ]
Gwint w pełni odświeżony, wyszkiełkowany, ocynkowany, nowe nakrętki plus odświeżenie gwintów tak się prezentuje:
_joker pisze:fotele z c4 :?: dużo rezania przy montażu :?: prosiaki w polerce wyglądają zdecydowanie lepiej
tak fotele są z C4, roboty dużo nie ma trzeba tylko szyny przełożyć i ważne żeby fotel pasażera w ori szyny miał z regulacją wysokości bez niej szyna nie podpasuje
też mi się prosiaki po polerce bardziej podobają :mrgreen:
Norbas pisze:Spoko, w tym roku nie ogarnę nic, ale na następny prawdopodobnie się do Ciebie uśmiechnę.Mortiis pisze:Norbas pisze:gdzie takie rzeczy z felgami robią ?
w mojej okolicy jak masz coś fajnego na polerkę to dawaj, wysyłka i resztę dogadamy
Dawaj szybko te prosiaki na auto bo wyglądają mega
tył poskładany i założony na auto, został przód zawieche poskładać i założyć a tutaj musiał bym mieć podnośnik
klife pisze:Pokazalbys sie wreszcie gdzies a nie tak sie chowac
pokaże się jak poskładam