[audi 80 2,8 v6 aah] czarna 80ka vol. 2... nowe zdj.
- Rastaman25
- Forum Audi 80
Bronek27 powiedz mi boli Cię że Kamil sprzedał te auto? Trzeba było je od niego kupić... Dzięki Ci za sprostowanie sytuacji po raz kolejny. Co ja bym bez takich ludzi zrobił!Bronek27 pisze:To jest unikatowa listwa a Kamil uchwyty lamp obcinał by ją zamontować a nie że były połamane czy pourywane
duo napisałem że listwa pochodzi "podobno" itd. Nie ja ją montowałem, ale i Tobie dzięki za sprostowanie tematu.
gazela93 owszem teraz wygląda jak compi i taki był cel. Nie zależy mi na mega glebie, to co jest teraz mi wystarczy. Ba! nawet chyba podniosę trochę tył bo przez butle lpg i subwoofer tył siedzi trochę nieproporcjonalnie nisko do przodu... A co do Twojego avanta to ładnie usiadł na tych FK, co zresztą już pisałem w Twoim temacie.
Pozdrawiam Panowie.
- Rastaman25
- Forum Audi 80
Witam długo mnie tu nie było ale w aucie wciąż coś się dzieje - głównie sprawy techniczne.
Zostały wymienione sprężyny z tyłu na wyższe
Wymienione 4 amortyzatory a wraz z nimi osłony odboje i poduszki z łożyskami
Końcówki drążków
Osłony na przegubach
Czujnik temperatury do ECU efektem czego spalanie zmalało do 14 litrów <ok>
Jest też nowy prawy halogen i grill full chrom gdyż ostatnio miałem zderzenie z sarną (zgon na miejscu)
Poprawiona skóra na fotelu kierowcy
Na montaż czeka jeszcze nowy tłumik
Jeszcze dodam kilkja zdjęć z wczorajszego (19.10.2014) spotu w Nowym Sączu gdzie zostałem zaproszony i mile przywitany
Pozdrowniena dla ekipy z Nowego Sącza
Zostały wymienione sprężyny z tyłu na wyższe
Wymienione 4 amortyzatory a wraz z nimi osłony odboje i poduszki z łożyskami
Końcówki drążków
Osłony na przegubach
Czujnik temperatury do ECU efektem czego spalanie zmalało do 14 litrów <ok>
Jest też nowy prawy halogen i grill full chrom gdyż ostatnio miałem zderzenie z sarną (zgon na miejscu)
Poprawiona skóra na fotelu kierowcy
Na montaż czeka jeszcze nowy tłumik
Jeszcze dodam kilkja zdjęć z wczorajszego (19.10.2014) spotu w Nowym Sączu gdzie zostałem zaproszony i mile przywitany
Pozdrowniena dla ekipy z Nowego Sącza
- Rastaman25
- Forum Audi 80