B4 '94r. 2,0E
B4 '94r. 2,0E
Witam!
Chcialem przedstawic Wam moja pierwsza Audi.
Miala to byc Mercedes C klasa ale ze po 3 miesiacach szukania nic nie kupilem a musze miec samochod to trafil mi sie calkiem przypadkowo taki wynalazek.
Wczesniej mialem Mercedesa W201 (popularna 190) 8-)
Jak na Audi to sie calkiem fajnie jezdzi tylko poprzez przedni naped ma maly kąt skretu
Za 2-3 lata wracam do marki <ok>
Przejdzmy do szczegolow:
Wyposazenie:
- wspomaganie kiery
- SRS
- ABS
- c. zamek
Chcialem przedstawic Wam moja pierwsza Audi.
Miala to byc Mercedes C klasa ale ze po 3 miesiacach szukania nic nie kupilem a musze miec samochod to trafil mi sie calkiem przypadkowo taki wynalazek.
Wczesniej mialem Mercedesa W201 (popularna 190) 8-)
Jak na Audi to sie calkiem fajnie jezdzi tylko poprzez przedni naped ma maly kąt skretu
Za 2-3 lata wracam do marki <ok>
Przejdzmy do szczegolow:
Wyposazenie:
- wspomaganie kiery
- SRS
- ABS
- c. zamek
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
- MARCIN 80B4
- Audi 80 Klub
-
- Forum Audi 80
Dzieki za mile slowa
Tak sie jeszcze zastanawiam co w niej zmienic, narazie pomalowalem tylne kierunki na czerwono, planuje kupic odblaskowa (ta czerwona) blende po rejestracje, no i leniucha bardzo mi brakuje, ale chyba dostac oryginal graniczy z cudem albo za spora kase za jakies podpowiedzi bede wdzieczny
Po prostu chce ja zrobic ze smakiem 8-)
Szkoda ze mam rozstaw srub 4x108 bodajze :-x bo mam fajne kapcie na zime (16" 7J 205/55 GOODYEAR UltraGrip6 chyba), ktore zostaly mi z Mercedesa :roll: sprawowaly sie swietnie <ok>
[ Dodano: 2007-12-22, 15:05 ]
No i potluklem Audi :cry:
Jakis facet we mnie wjechal, mial 1,5 promila i jeszcze w zakaz wjazdu... pozniej wstawie foty...
[ Dodano: 2008-01-14, 18:25 ]
No i Audi juz w pelni legalnie na chodzie :mrgreen: zrobiona <ok>
Narazie pomalowalem tylne lampy cale na czerwono i az sie prosi o tylna odblaskowa blende no i z tylnej klapy zniknal znaczek
Tak sie jeszcze zastanawiam co w niej zmienic, narazie pomalowalem tylne kierunki na czerwono, planuje kupic odblaskowa (ta czerwona) blende po rejestracje, no i leniucha bardzo mi brakuje, ale chyba dostac oryginal graniczy z cudem albo za spora kase za jakies podpowiedzi bede wdzieczny
Po prostu chce ja zrobic ze smakiem 8-)
Szkoda ze mam rozstaw srub 4x108 bodajze :-x bo mam fajne kapcie na zime (16" 7J 205/55 GOODYEAR UltraGrip6 chyba), ktore zostaly mi z Mercedesa :roll: sprawowaly sie swietnie <ok>
[ Dodano: 2007-12-22, 15:05 ]
No i potluklem Audi :cry:
Jakis facet we mnie wjechal, mial 1,5 promila i jeszcze w zakaz wjazdu... pozniej wstawie foty...
[ Dodano: 2008-01-14, 18:25 ]
No i Audi juz w pelni legalnie na chodzie :mrgreen: zrobiona <ok>
Narazie pomalowalem tylne lampy cale na czerwono i az sie prosi o tylna odblaskowa blende no i z tylnej klapy zniknal znaczek