[B4] Audi 80 2.6 V6 Ogoniastego - sprzedane
Na tylne lampy pójdzie specjalna pasta.gaca pisze:Lubię jak auto tak się świeci. Tylne lampy też trzeba było oblecieć.
Dzięki Chociaż przyznam się szczerze, że nie przyłożyłem się jakoś specjalnie. Jeszcze dzisiaj / jutro muszę finiszówką przejechać i nałożyć wosk.DEDHI pisze:super robota, specyfiki zrobiły robotę... jest liga <ok> Pozdrówka
Dzisiaj postanowiłem zrobić mały prezent autku i wymienić świece (na gazie trochę przerywa).
upload image online
Jak się okazało, nie posiadam klucza do wymiany i robota stanęła w miejscu :-|
-
- Forum Audi 80
Dopiero jutro zajmę się hologramami. Czekam na lepszą pogodę
Trzeba powoli zakładać zimówki, ale jakoś nie mogę się do tego zebrać.
Dodatkowo zauważyłem, że ucieka mi gaz z przewodu przy parowniku...
Świece już wymienione. Jest już lekka różnica, ale na gazie cały czas ma muła na niższych obrotach. Dzisiaj sprawdzę filtr gazu. Oprócz tego na dniach trzeba będzie zakupić przewody zapłonowe.
Przy okazji krótki filmik z dźwięku na oryginalnym tłumiku, z katalizatorem.
Trzeba powoli zakładać zimówki, ale jakoś nie mogę się do tego zebrać.
Dodatkowo zauważyłem, że ucieka mi gaz z przewodu przy parowniku...
Świece już wymienione. Jest już lekka różnica, ale na gazie cały czas ma muła na niższych obrotach. Dzisiaj sprawdzę filtr gazu. Oprócz tego na dniach trzeba będzie zakupić przewody zapłonowe.
Przy okazji krótki filmik z dźwięku na oryginalnym tłumiku, z katalizatorem.
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Pogoda jest jaka jest i z polerki nici. Przeczyściłem chociaż trochę komorę silnika. Nie ma jakiegoś szału, bo niedługo i tak trzeba będzie dostać się do głowicy i zobaczyć skąd leci olej.
image upload no limit
image upload
adult image
how to take a screen shot
image sharing sites
image hosting 10mb limit
screenshot tool
image upload
screen shot on pc
screenshot
Zawsze byłem przeciwnikiem przyciemnianych szyb. Tutaj zastanawiam się nad ich zdjęciem, ale jeszcze decyzji nie podjąłem..
picture upload sites
upload pics
imgur
imagehost
-----
Usuwał ktoś katalizator w tym silniku? Mam podejrzenie, że jest on mocno zapchany. Bawiłem się w takie coś w golfie II i tam efekt dźwięku był w porządku, ale nie chcę tutaj tracić ładnego dźwięku. Katalizator byłby cały usunięty, a w jego miejsce wstawienie rury.
image upload no limit
image upload
adult image
how to take a screen shot
image sharing sites
image hosting 10mb limit
screenshot tool
image upload
screen shot on pc
screenshot
Zawsze byłem przeciwnikiem przyciemnianych szyb. Tutaj zastanawiam się nad ich zdjęciem, ale jeszcze decyzji nie podjąłem..
picture upload sites
upload pics
imgur
imagehost
-----
Usuwał ktoś katalizator w tym silniku? Mam podejrzenie, że jest on mocno zapchany. Bawiłem się w takie coś w golfie II i tam efekt dźwięku był w porządku, ale nie chcę tutaj tracić ładnego dźwięku. Katalizator byłby cały usunięty, a w jego miejsce wstawienie rury.
-
- Forum Audi 80
- mareckilpn
- Forum Audi 80
O widzisz :->
Miałem zbierać na uszczelnienie silnika, felgę i zawiechę, ale na razie czarno to widzę
Audik uczestniczył w imprezie zamknięcia toru w Lublinie. Szkoda, że pojeździłem tylko 30 min (akurat jak wjechałem na tor dostałem ważny telefon).
Przynajmniej uchwyciłem się 3s na filmiku (00:19)
Robimy hałas po raz ostatni |Tor Lublin|
Brudas po jeździe...
Razem z autkiem dostałem filtr stożkowy i postanowiłem go założyć. Na razie jest to zrobione prowizorycznie, ale myślę że zostanie on na stałe. Dźwięk przy 2300-3500 obrotów jest genialny. Jak będę miał chwilę to nagram jakiś filmik.
Jeżeli ktoś będzie miał na sprzedaż emblemat 2.6 w dobrych pieniądzach to proszę o PW.
Miałem zbierać na uszczelnienie silnika, felgę i zawiechę, ale na razie czarno to widzę
Audik uczestniczył w imprezie zamknięcia toru w Lublinie. Szkoda, że pojeździłem tylko 30 min (akurat jak wjechałem na tor dostałem ważny telefon).
Przynajmniej uchwyciłem się 3s na filmiku (00:19)
Robimy hałas po raz ostatni |Tor Lublin|
Brudas po jeździe...
Razem z autkiem dostałem filtr stożkowy i postanowiłem go założyć. Na razie jest to zrobione prowizorycznie, ale myślę że zostanie on na stałe. Dźwięk przy 2300-3500 obrotów jest genialny. Jak będę miał chwilę to nagram jakiś filmik.
Jeżeli ktoś będzie miał na sprzedaż emblemat 2.6 w dobrych pieniądzach to proszę o PW.
-
- Forum Audi 80