[80 B3 1.6] Czerwona strzała
[80 B3 1.6] Czerwona strzała
Witam.
Chciałbym się Wam pochwalić moją pierwszą audiczką. Do tej pory jeździłem Polonezem Caro.
Ale przyszedł czas na zmianę. Po autko pojechałem do Berlina z myślą o kupnie BMW E-36.
Ale jakoś tak wyszło że przyjechałem Audi 80 I bardzo się z tego cieszę. Rocznik 90, ma przejechane 230 tyś. Miało dwóch właścicieli (oba roczniki 46). I jest naprawdę w świetnym stanie technicznym. Widać, że niemiaszki dbają o swoje autka
Mam tylko takie zdjęcia:
Co o nim myślicie?
Pozdrawiam
Chciałbym się Wam pochwalić moją pierwszą audiczką. Do tej pory jeździłem Polonezem Caro.
Ale przyszedł czas na zmianę. Po autko pojechałem do Berlina z myślą o kupnie BMW E-36.
Ale jakoś tak wyszło że przyjechałem Audi 80 I bardzo się z tego cieszę. Rocznik 90, ma przejechane 230 tyś. Miało dwóch właścicieli (oba roczniki 46). I jest naprawdę w świetnym stanie technicznym. Widać, że niemiaszki dbają o swoje autka
Mam tylko takie zdjęcia:
Co o nim myślicie?
Pozdrawiam
- goldi j51
- Forum Audi 80
- Imię: Robert
- Model: Audi A6
- Nadwozie: Sedan
- Kontakt:
witaj bardzo ładna audiczka i dokładnie dwóch właścićieli tak jak u mnie ten sam silnik jak ci napisałem w powitaniu wygląda jakby była malowana ale ogólnie bardzo ładna powodzenia to fajnie że nie było malowane to długo pośmigasz blacha praktycznie dożywotnio
Ostatnio zmieniony 10 gru 2007, 18:47 przez goldi j51, łącznie zmieniany 1 raz.
- Daniello85
- Audi 80 Klub