[B4 Avant ABK] Avant by Death94, DBV Arizona 17" :)
-
- Forum Audi 80
Sam trochę ich szukałem, ale w końcu ogarnąłem: od przednich ten 281 jest razem z innymi przekaźnikami nad nogami kierowcy, a ten od tylnych był w bagażniku za boczkiem materiałowym po lewej stronie, przykrecony do karoserii (sedan) tak dosyć skryty Cieszyłem się jak cholera gdy zajechalem na szrot i zaglądałem do świerzej 80
-
- Forum Audi 80
-
- Forum Audi 80
Wznowienie po awarii forum:) :
Cisza nastała w temacie, lecz Audi ma się jak najbardziej dobrze i zimę spokojnie przelatała
Jako, że kilometry lecą Audi dostało pakiecik rozrząd z pompą wody + wymiana uszczelniaczy zaworowych
A tutaj pamiątka po mechaniku + okazało się, że rozrząd był przestawiony o ząbek
Zatem działamy!
Coby nie narzekała, że za dużo kilometrów robi, wymienione i ogarnięte, jedynie został do ustawienia zapłon przez lampę <ok>
Jak w końcu zbiorę się z bratem to trzeba będzie gruza wypicować i porobić fotki, a na razie na zimowym steupie i zamontowane AC/BC
Szerokości!
Cisza nastała w temacie, lecz Audi ma się jak najbardziej dobrze i zimę spokojnie przelatała
Jako, że kilometry lecą Audi dostało pakiecik rozrząd z pompą wody + wymiana uszczelniaczy zaworowych
A tutaj pamiątka po mechaniku + okazało się, że rozrząd był przestawiony o ząbek
Zatem działamy!
Coby nie narzekała, że za dużo kilometrów robi, wymienione i ogarnięte, jedynie został do ustawienia zapłon przez lampę <ok>
Jak w końcu zbiorę się z bratem to trzeba będzie gruza wypicować i porobić fotki, a na razie na zimowym steupie i zamontowane AC/BC
Szerokości!