[B4] Audi 80 2.6 V6 Ogoniastego - sprzedane
Patrycja03 dzięki <ok>
Aktualizacji nie było, bo problemy z pracą były Na szczęście znalazłem już stałe zatrudnienie i wreszcie będzie na jakieś mody i przede wszystkim paliwo, bo swoje spalić lubi <ok>
Mam nadzieję, że do wiosny zdołam znaleźć felgę wartą uwagi i przede wszystkim musi iść w dół. Na aktualnym zawieszeniu jest strasznie miękki. Oprócz tego będzie malowana na nowo maska i błotnik (delikatne miejsca, gdzie schodzi bezbarwny). Na chwilę obecną autko sporadycznie jeździ i dzięki nienagannej pogodzie staram się dbać o jego czystość Z nowości to doszedł emblemat 2.6 (trochę trzeba było się naszukać).
Jakieś aktualne foto :
l]
--------
Aktualnie tak sobie mruczy
Aktualizacji nie było, bo problemy z pracą były Na szczęście znalazłem już stałe zatrudnienie i wreszcie będzie na jakieś mody i przede wszystkim paliwo, bo swoje spalić lubi <ok>
Mam nadzieję, że do wiosny zdołam znaleźć felgę wartą uwagi i przede wszystkim musi iść w dół. Na aktualnym zawieszeniu jest strasznie miękki. Oprócz tego będzie malowana na nowo maska i błotnik (delikatne miejsca, gdzie schodzi bezbarwny). Na chwilę obecną autko sporadycznie jeździ i dzięki nienagannej pogodzie staram się dbać o jego czystość Z nowości to doszedł emblemat 2.6 (trochę trzeba było się naszukać).
Jakieś aktualne foto :
l]
--------
Aktualnie tak sobie mruczy
Tutaj bardziej sensowny filmik
Czekam na ocieplenie aby można coś było przy nim podłubać.
--------
Powoli zbliża się sezon i warto by zainteresować się jakąś felgą. Czy macie jakieś propozycje? Na rozstawie 4x108 nie ma szału w wyborze felg, ale może coś się znajdzie. Aktualnie wybieram między : Borbet A / Borbet T / Azev / . 16' lub 17'.
--------
Powoli zbliża się sezon i warto by zainteresować się jakąś felgą. Czy macie jakieś propozycje? Na rozstawie 4x108 nie ma szału w wyborze felg, ale może coś się znajdzie. Aktualnie wybieram między : Borbet A / Borbet T / Azev / . 16' lub 17'.
W sumie wszystkie by dobrze leżały, choć jeśli tak będziesz gonił po spowalniaczach jak na filmiku to chyba tylko 16tki :->Ogoniasty pisze:Tutaj bardziej sensowny filmik
--------
Też nie głupi pomysł. Dzięki wielkie. Od przyszłego miesiąca będę już czegoś szukać.
Jest nowy mod na aucie, cud.. Nie pasowało mi zestawienie dymionych kierunków, przyciemnianych lamp przednich i oryginalnego grilla. Tak więc grill przeszedł małą zmianę Z efektu jestem bardzo zadowolony. Wóz wygląda jak wygląda, nie ma kiedy umyć a przy obecnej pogodzie nie widzę sensu. Jutro ma być ładnie to zrobi się konkretne foto.
W najbliższym czasie będzie :
◘Nowe koło (jeszcze nie wybrane, ale na pewno 17')
◘Skórzane wnętrze (może szczęście dopisze i znajdę w jasnej skórze?)
◘Obniżenie (gwint / kit jeszcze nie jest pewne)
◘Tylne lampy Tresser
◘Ogarnąć sytuację z audio (poprowadzić na tył elegancko przewody, zamontować wzmacniacz ponieważ kable już czekają)
◘Zdjąć folię z tylnych szyb
◘Zmienić wydech na całej długości
Większą ilością obowiązków się nie obarczam, chociaż i plany na 2016 są co do nowego lakieru <ok>
Jest nowy mod na aucie, cud.. Nie pasowało mi zestawienie dymionych kierunków, przyciemnianych lamp przednich i oryginalnego grilla. Tak więc grill przeszedł małą zmianę Z efektu jestem bardzo zadowolony. Wóz wygląda jak wygląda, nie ma kiedy umyć a przy obecnej pogodzie nie widzę sensu. Jutro ma być ładnie to zrobi się konkretne foto.
W najbliższym czasie będzie :
◘Tylne lampy Tresser
◘Ogarnąć sytuację z audio (poprowadzić na tył elegancko przewody, zamontować wzmacniacz ponieważ kable już czekają)
Większą ilością obowiązków się nie obarczam, chociaż i plany na 2016 są co do nowego lakieru <ok>
- Pieterb
- Forum Audi 80
- Imię: Piotr
- Model: Audi 80 B4
- Nadwozie: Sedan
- Silnik: 2.0 ABK+lpg
to już nie sprzedajesz :?:Ogoniasty pisze:W najbliższym czasie będzie :
◘Tylne lampy Tresser
Większą ilością obowiązków się nie obarczam, chociaż i plany na 2016 są co do nowego lakieru
Myślałem, że wystawiłem za zbyt wysoką cenę. Okazało się, że miałem sporo chętnych. To mi trochę dało do myślenia, że sprzedam dobry, bezwypadkowy i zadbany wóz na rzecz cabrio, które będzie kosztować nie mało i szanse na znalezienie równie zadbanego egzemplarza nie będzie łatwe. Tak więc 80-tka zostaje, jutro jadę przerejestrować a pieniądze, które miały iść na cabrio pójdą na mody.
-
- Forum Audi 80