już nie muszę tego pisać :mrgreen:orsa_83 pisze:Dobrze, że nie ma Helli Black, bo dopisałbyś coś jeszcze
[B4] Audi 80 2.6 V6 Ogoniastego - sprzedane
Tak, była na OLX. Więcej o tym masz kilka postów wyżejorsa_83 pisze:P.S. widziana na olx w ciągu kilku ostatnich dni ... przewidziało mi się, czy jednak nie ?wujo1 pisze:oddaj mi te drewienko :->
Halogeny chcę przyciemnić. Kierunki wymieniam na białe i również będą przyciemnione. Zastanawiam się tylko czym przyciemnić? Ma ktoś sprawdzony patent?audi88rsa pisze:Plany masz konkretne i oby tak dalej Nie myślałeś jeszcze nad przyciemnieniem halogenów? Ja osobiście folie na szybach bym zostawił ale to tobie ma sie podobać
Szyby bym zostawił, ale denerwują mnie rysy na folii od środka. Założę na nowo, ale nie aż tak czarne.
I tak to wygląda na czystym autku.
Halogeny gotowe.
-------
Niesamowita wiadomość, wóz przerejestrowany Czyli zostaje z nami na dłużej.
I "takie tam" ze służbówką
Fajnie teraz ten pyszczek wygląda. Jeszcze kierunki i będzie elegancko.
EDIT
Wyczytałem, że lampy US nie podejdą z B3, ale nigdzie nie znalazłem jaka jest różnica w wyglądzie tych lamp mięzy B3 a B4. Ktoś wie?
-------
Niesamowita wiadomość, wóz przerejestrowany Czyli zostaje z nami na dłużej.
I "takie tam" ze służbówką
Fajnie teraz ten pyszczek wygląda. Jeszcze kierunki i będzie elegancko.
EDIT
Wyczytałem, że lampy US nie podejdą z B3, ale nigdzie nie znalazłem jaka jest różnica w wyglądzie tych lamp mięzy B3 a B4. Ktoś wie?
Dzięki wielkie Kupiłem lampę US i dopiero potem wyczytałem, że były różne do B4 i do B3 Po zdjęciach widzę, że jest podpisane z 90-tki więc może nie będzie źle.
---------------------
Dzisiaj Audica wzięła udział w walce o nowy tor dla Lublina Jakieś dwie fotki się znalazły.
------------------------
Przyszedł czas na wymianę oleju. Aktualnie jeździ na Castrolu 10W40. Planowałem przesiąść się na Liqui Moly. Stosował może go ktoś w silnikach benzynowych w Audi? Jak wygląda pobieranie oleju? Zalewaliśmy ten olej u dziewczyny w A3 ale jest różnica między 1.6, gdzie u niej oleju nie łyka, a 2.6 gdzie u mnie czasem 3 setki łyknie na 1000km.
Swoją drogą to przy Audiku żadnych zmian oprócz grilla. Przywróciłem do chromowanej ramki na grillu, ale znaczek zostawiłem na czarno.
Tutaj w ramach ciekawostek. Ratuję takiego oto youngtimer'a
---------------------
Dzisiaj Audica wzięła udział w walce o nowy tor dla Lublina Jakieś dwie fotki się znalazły.
------------------------
Przyszedł czas na wymianę oleju. Aktualnie jeździ na Castrolu 10W40. Planowałem przesiąść się na Liqui Moly. Stosował może go ktoś w silnikach benzynowych w Audi? Jak wygląda pobieranie oleju? Zalewaliśmy ten olej u dziewczyny w A3 ale jest różnica między 1.6, gdzie u niej oleju nie łyka, a 2.6 gdzie u mnie czasem 3 setki łyknie na 1000km.
Swoją drogą to przy Audiku żadnych zmian oprócz grilla. Przywróciłem do chromowanej ramki na grillu, ale znaczek zostawiłem na czarno.
Tutaj w ramach ciekawostek. Ratuję takiego oto youngtimer'a
- Monster_C4
- Forum Audi 80