doskonale zdaje sobie sprawe z tego, że znaczek pasuje tu jak swini siodlo, nie lubie robic czegos czyms, czym nie jest, ale za takie pieniadze zal bylo nie kupic tej atrapy biorąc pod uwage stan mojej starej;)) znaczek mozna zawsze odstwic na półke do kolekcji
a tu spy foto z reanimacji kierownicy do coupe;) jescze bez obu emblematów i dwa strzały z dzisiejszego wietrzenia garazu i fury
kierka bardzo ładnie wyszła, chyba soczewki muszę wrzucić do siebie bo patrząc się na Twój egzemplarz z tymi charakterystycznymi spryskiwaczami lamp ( też takie mam ) fajnie to będzie wyglądać.Na tym zdjęciu po prawej widac jakiś pomęczony bok nad listwami progowymi co tam modziłeś?
tak właśnie Miejsce pod listwami chce dobrze odtłuścić i psiknąc jakims fluidolem co by było bezpieczniej. Listwy leża nowe i czekają na chwile wolnego czasu.
Fajny ten "resorak". Załóż listwy, zrób zdj. na jakimś ładnym tle i sobie na pulpit wrzucę, bo auto naprawdę ładnie się prezentuje. Bez zbędnych udziwnień.
[ Dodano: 2015-04-03, 22:49 ]
mały szot z dzisiejszego, przedswiątecznewgo wietrzenia
sesja opóźnia sie ze względów pogodowych, cieżko zgrać fotografa, miejsce i kapryśną pogode, ale mam nadzieje, że w ciągu 2 tygodni mi się to uda. Btw, co raz namiętniej mysle o 18" felgach z porsche cup...
[ Dodano: 2015-04-13, 19:03 ]
maly update;)
Ostatnio zmieniony 01 maja 2015, 00:20 przez topor, łącznie zmieniany 5 razy.
Chyba wczoraj u ciebie byli moi znajomi po A6 <ok> Opowiadali coś o fajnej coupecie którą widzieli przy okazji i fakt nie pomylili się :shock: Całość bardzo ładnie zgrana.
Tak, pokazywali mi Twoje auto, poznalem od razu... ) auto na carline'ach miazdzy system;) Kiedys możemy gdzies sie zjechac na małego spota, btw, 18 kwietnia bylismy na rownoległych zlotach w NRD, paradaoks taki ze 40 km od siebie;)