[Audi Cabrio] cabrio w babskich rękach :)
- Daniel Choros
- Forum Audi 80
jeszcze nie ale musiałam zmienić koła przy ostatniej wizycie w domu bo nie targam ze sobą opon do Koszalina, poza tym letnie były tak łyse że strach jeździć...
[ Dodano: 2013-11-01, 19:19 ]
http://tablica.pl/oferta/felgi-momo-cor ... 43k63.html
[ Dodano: 2013-11-01, 19:19 ]
http://tablica.pl/oferta/felgi-momo-cor ... 43k63.html
są w dobrym stanie a cena do negocjacji ;p czy niżej to nie wiem, zależy jak będzie z funduszami, chciałabym ale jestem biedną studentką
[ Dodano: 2013-12-22, 16:37 ]
cenę felg obniżyłam, czekam bardzo mocno na kupca, bo mam już na oku inne...
+ niedługo przeczuwam glebę, pójdzie -40 na springach.
[ Dodano: 2014-02-02, 19:21 ]
obecnie wymieniony temostat - po chyba pół roku jazdy na padniętym. pod maską jest gorzej niż myślałam - sporo pierdół które kiedyś niestety będzie trzeba zrobić, tu cieknie, tam się wąż dziurawi powoli... no i czeka mnie malowanie (poprawka) bo powychodziły mi bąble na tylnym błotniku.. cóż, będą mi to malować aż nie pomalują dobrze... partacze.
[ Dodano: 2014-02-08, 21:49 ]
http://allegro.pl/show_item.php?item=3959411534 SPRZEDAM MOMO
[ Dodano: 2013-12-22, 16:37 ]
cenę felg obniżyłam, czekam bardzo mocno na kupca, bo mam już na oku inne...
+ niedługo przeczuwam glebę, pójdzie -40 na springach.
[ Dodano: 2014-02-02, 19:21 ]
obecnie wymieniony temostat - po chyba pół roku jazdy na padniętym. pod maską jest gorzej niż myślałam - sporo pierdół które kiedyś niestety będzie trzeba zrobić, tu cieknie, tam się wąż dziurawi powoli... no i czeka mnie malowanie (poprawka) bo powychodziły mi bąble na tylnym błotniku.. cóż, będą mi to malować aż nie pomalują dobrze... partacze.
[ Dodano: 2014-02-08, 21:49 ]
http://allegro.pl/show_item.php?item=3959411534 SPRZEDAM MOMO
po moim trupie mój drogi ;p dawaj zderzak lepiej. niedługo gleba niewielka i moze kilka innych malych modyfikacji
[ Dodano: 2014-04-06, 16:14 ]
srutututu, wymienione tuleje wahaczy, jutro zbieżność i podłączenie pod kompa, gdyż silnik bardzo mocno nie chce prawidłowo chodzić i trzeba znaleźć coś co jest za to odpowiedzialne. w tym tygodniu też będą założone nowe oponki na letnie felgi oraz samochód zrobi wyjazd na poprawę malowania (po wypadku spieprzyli sprawę i idzie na gwarancję.. ) + prawdopodobnie pomalowana zostanie jedna z listew bocznych bo jest w tragicznym stanie. No i sprężyny przyjdą w tygodniu więc będzie moja pierwsza gleba <ok>
cóż, skarbonka jakich mało, przynajmniej jak pójdzie do malowania to sobie odpocznę kilka dni od tej marudy
[ Dodano: 2014-04-06, 16:14 ]
srutututu, wymienione tuleje wahaczy, jutro zbieżność i podłączenie pod kompa, gdyż silnik bardzo mocno nie chce prawidłowo chodzić i trzeba znaleźć coś co jest za to odpowiedzialne. w tym tygodniu też będą założone nowe oponki na letnie felgi oraz samochód zrobi wyjazd na poprawę malowania (po wypadku spieprzyli sprawę i idzie na gwarancję.. ) + prawdopodobnie pomalowana zostanie jedna z listew bocznych bo jest w tragicznym stanie. No i sprężyny przyjdą w tygodniu więc będzie moja pierwsza gleba <ok>
cóż, skarbonka jakich mało, przynajmniej jak pójdzie do malowania to sobie odpocznę kilka dni od tej marudy
- PuSzEk
- Forum Audi 80
- Imię: Bartek
- Model: Inny
- Nadwozie: Coupe
- Silnik: 2.8 AAH
Przecież napisała, że adaptery się robią, czyli będzie przejście z 4x108 na 5x130dżanas pisze:a to nie za duży rozstaw ?:) no chyba że takie piasty masz ten wzór ładnie wyglada przy tej budzie
Koła ok, chodź moim zdaniem lepiej było coś szukać na 4x100, dużo większy wybór i można wypatrzeć jakiś okaz w dobrej cenie, 5x130 raczej same wzory porsche i cenią się troche
Czekamy na foto jak będą już na aucie
szukałam w różnych rozstawach już, i najbardziej podobały mi się porsche twist, lecz miałam ból że nie będzie co polerować w nich jakimś cudem koledze się te rzuciły gdzieś w otchłani internetu, wysłał mi i w sumie były w dość okazyjnej cenie więc wzięłam bez dłuższego zastanowienia Szerokość w sam raz, bo twisty mają jakieś dziwne - już zastanawiałam się nad 18' ale 10j nie upchnęłabym tak łatwo na tył Sama czekam aż je założę w końcu
[ Dodano: 2015-04-27, 01:58 ]
jebjebjeb, spontaniczne oklejenie halogenów i kierunkowskazów oraz wrzucenie pomarańczowych żarówek w postoje
[ Dodano: 2015-04-27, 01:58 ]
jebjebjeb, spontaniczne oklejenie halogenów i kierunkowskazów oraz wrzucenie pomarańczowych żarówek w postoje