Alarm wreszcie założony i wszystko w jednym scyzoryku ,naprawdę super sprawa polecam każdemu , nawet tata jak zobaczył to powiedział że w Pon , mam mu to kupić i jechać zamontować do Alfy
Grill pomalowałem w piątek plastidipem sobie
jeszcze ramki lamp będą malowane na czarno , kierunki dymione kupię , no i tylne znaczki chyba polecą na czarno oraz lampy lekko pomaluje sprayem do lamp
jeszcze ramki lamp będą malowane na czarno , kierunki dymione kupię , no i tylne znaczki chyba polecą na czarno oraz lampy lekko pomaluje sprayem do lamp
jak pomalujesz ramki to i przedni znaczek na czarno podejdize
Mały upik
Wymieniona
Pompa paliwa na ori VDO , wcześniej wsadziłem zamiennik za 100zł i się zatarła i przy bucie wgl auto nie chciało iść tylko szarpało i dusiło go ... oraz nowa obudowa rozrządu ta co przykręca się do pokrywy zaworów bo była połamana
Aktualnie czekam na ''nowa'' butle gazu która wyrwałem w bdb kasie i będziemy zakładać razem z nowym prawym sworzniem wahacza który się z lekka wybił
No i szukam cup holdera do a4 b5 jak by ktos miał jakieś info to z chęcią wysłucham
Mogłem też kupić fajne 16 '' za 400zł lecz niestety 4x100 się okazało i cały misterny plan w p....
Audi oficjalnie jest już do sprzedania , niedługo będzie aukcja . Ostatnio wymieniona jeszcze chłodnica na nowa , nowa ori sonda Bosch , nowa butla gazowa (którą w następnym tyg już będzie podłączona ) homologacja do 03.2025 roku . Auto bardzo doinwestowane , zachowane w pełnej serii oprócz kierownicy trójramiennej oraz grilla pomalowanego na czarno
Kupiona nowa lampa lewa , niedługo będzie szła kiera do obszycia skóra perforowaną obszytą czerwoną nicią, parapety będą znowu poszukiwane i jakies 16-17 calowe kola , ale finansowo w ramach rozsądku. Narazie Audi zostaje ze mną,szkoda sprzedawać cos tak doinwestowanego,tym bardziej jak ludzie niedocenią